1/06/2019

....1789, 2019 " Wanneer de buik spreekt, spreekt Woede En soms meer

The Coming Collapse of the Middle Class with Elizabeth Warren
 
Een totalitaire NWO staat in wording is niet uitgesloten, 
-
Of is het een gevolg van de EU verdeel en heerspolitiek die op haar einde loopt?  
-
U gaat uw baan kwijt raken omdat uw mening niet aansluit bij de geaccepteerde mening is al reeds een feit.
De politie die een huisbezoek doet om u te wijzen op uw uitlatingen op internet ook dat is reeds voorgevallen. 

Ze drijven het bedrijfsleven, maar ook de middelklasse tot armoede en faillissement. 
Er komt een 2 klasse maatschappij, met mensen die continu met schulden worstelen en mensen die rijk zijn.

Het gaat goed totdat mensen niet meer normaal te eten hebben,  hun vaste lasten en ziektekosten niet meer kunnen betalen, 
Ze kunnen het onderwijs voor hun kinderen niet meer kunnen betalen en dreigen het dak boven hun hoofd  te verliezen. 

Daarna breekt er opstand en of revolutie uit.
Wat ik toen niet kon voorzien was dat ik de eerste tekenen van het laatste 10 jaar later al op tv zou zien.
-

In Frankrijk toont Macron een vergelijkbaar dedain voor de worstelende Hartverwarmende middenklasse, qua hulpverleners hun werk te laten doen. Met een glansrol voor de GiletsJaunes  in tegenstelling tot wat de nieuwe fascisten beweren zijn de meeste gele hesjes gewone burgers.
En de politie liet zich wederom niet onbetuigd qua (zinloos) geweld - zie bijvoorbeeld Nantes, Toulon en hier nog een volstrekt onnodige muilpeer van dezelfde (onderscheiden) gendarme in Toulon. Veel video's uit Vive La France bij PureTele,

Het gaat volledig verkeerd ineens zo mooie rustige  Europa. 
Onze landen en volkeren en alles wat door onze voorouders is opgebouwd wordt afgebroken en een zielloze zieke kliek in de Europese regeringen en Brussel graait zich op ordinaire wijze helemaal ongans ten koste van de Europese burgers. 
Walgelijk. 
Ook weer in tegenstelling tot de meestal bij demonstraties aanwezige burgergroeperingen, sluizen ze veelal geïmporteerd & gefinancierd door  globalistische overlords. 

 De boxer, (de voormalige) pro, Christophe Dettinger (wiki), is overigens herkend---Hij vocht met blote handen tegen gewapende mannen  met tranengas en geweren verborgen achter zwarte helm + grote schilden.
=
De Macron van de Europese elite heeft zijn branie teruggevonden: "De Republiek wordt aangevallen, maar het recht zal zegevieren", twitterde Macron stoer vanuit zijn Parijse paleis.” 
.....1789, 2019 "
Wanneer de buik spreekt, spreekt Woede ... En soms meer ... »
Budget krap, belastingen op de belasting,
Minachting van de mensen,....

-
- ......ik ben 30 jaar militair geweest om mijn land te verdedigen, niet de regering die de mensen onderdrukt.
 Als het leger ingrijpt, zal het tegen de regering zijn, dus laat het alleen om ons voor te bereiden op de verdediging van ons land en zijn waarden: vrijheid, gelijkheid en broederschap!!
 - 
Een Regierungssprecher Macrons musste heute aus seinem Luxusbüro am Eiffelturm fliehen. Die massive Tür wurde durch den Einsatz schwerer Arbeitsgeräte eingeschlagen.,. 
 -
Maar nog kan het Macron niks schelen, hij zal de Franse politie echt niet meetbaar minder minachten dan het Franse volk - en laat ze onderling ZIJN strijd uitvechten.

 Macron komt wel weer tevoorschijn wanneer zijn 2 loonslaven zijn uitgevochten, om ze nog verder uit te melken.
Macron maakt de gele hesjes straks nog verantwoordelijk voor de financiële puinhoop in Frankrijk. 
Een Frankrijk dat al geheel failliet is en nooit geld heeft gereserveerd voor de pensioenen of uitkeringen aan de Franse burger.


Maar hetzelfde gebeurd ook in Nederland.
De bestuurlijke elite stelt zich arrogant op tegen de mensen die door stijgende vaste lasten steeds grotere risico’s lopen. 


Doodleuk wordt er een energieakkoord gesloten die mensen nog meer op kosten jaagd, de zorgkosten blijven stijgen, de huizenprijzen stijgen door schaarste en de brandstofprijzen gaan omhoog.

Dan kan de NOS opmerken dat de gilets jeunes in aantalen minder groot (lijken) te zijn dan in november. Ik denk dat de gilets jeunes voorlopig nog niet weg zijn. Sterker nog, het fanatisme waarmee de EU wordt doorgedrukt en de strijd tegen ‘nepnieuws’ en ‘populisme’ wordt gestreden wijst er eerder op dat de gilettes
jeunes nog maar het begin zijn.
-
Week 8 tres bien : 300 000 manifestants chaque samedi et partout: Paris, Toulon, Nîmes, Lille, Bordeaux, Toulouse, Marseille, etc.

De ongelijke strijd zal straks een ander verloop krijgen als de gele hesjes ook de wapenstok opnemen. Zij hebben ondertussen geleerd dat zelfs bussen als wapen kunnen dienen. Hoe triest ook. deze strijd lijkt te moeten worden gestreden, omdat hij bijna zo geregisseerd lijkt.
Het doet denken aan 1989. 
Die VOPO’s en DDR-politie die het nog wel even probeerden, doorkregen dat het geen zin had en zich realiseerden dat ze ‘fucked’ waren.
De gele hesjes zijn het blanke tegengewicht die hun land aan het terug claimen zijn, niet meer en niet minder.
Ze zorgen zelf voor de brandstof, waarmee de banken groot zijn geworden en dit systeem geworden is zoals het is. Je moet gewoon proberen om geen producten bij banken en verzekeraars meer af te sluiten of in ieder geval zo min mogelijk, dan komt de balans vanzelf weer normaler te liggen. Het kost je wel zelf ook e.e.a., want je kunt automatisch minder luxe leven, maar je krijgt er wel enige vrijheid voor terug.

En zo dumpen de globalisten weer een volgende recessie. (Depressie) op de burger.
Zet u schrap. Duurt niet lang meer.
m.spiegel.de/wirtschaft/soziales/konju...
-


Het is relevant voor dit topic om nog een keer het videocollege van Elizabeth Warren te plaatsen. 
-
Heel actueel.
Kijken dus!Geen opmerkingen: