1/24/2019

Regime Change! in Venezuela met steun van Trump!!

Regime Change! Oppositie Venezuela pleegt 'staatsgreep' met steun van Trump!!
Weer een voorbeeld van een poging tot uitbreiding van de VS kapitalistische systeem. Geopolitiek is een spel zonder moraal en respect voor de mens en dier.
Je kan veel van Trump zeggen, maar politiek correct is ie in ieder geval niet. En verder: einde WW1 en WW2. Very well done, mr. president ! Thanks Yanks !!!!


The citizens of Venezuela have suffered for too long at the hands of the illegitimate Maduro regime. Today, I have officially recognized the President of the Venezuelan National Assembly, Juan Guaido, as the Interim President of Venezuela.

Vice President Mike Pence‏Geverifieerd account @VP
 


Today @POTUS announced the U.S. officially recognizes Juan Guaidó as the Interim President of Venezuela. To @JGuaido & the people of Venezuela: America stands with you & we will continue to stand with you until #Libertad is restored!

Amerikaanse inmenging in een Zuid-Amerikaans werkersparadijs. 
Venezuela heeft vanaf heden twee presidenten. 
Culinair recensent Nicolás Maduro en parlementsvoorzitter Juan Guaido, maar dan wel gesteund door de CIA.   Margaret Thatcher zei het al: “The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money.”

De Firma Washinton CD knijpt Venezuela af d.m.v. financiële sancties, zorgt voor wat oproerkraaiers  et voila, weer een succesvolle regimechange in het kader van : wat zijn we toch geweldig.

Ik denk dat het hele politbureau vanavond tezamen is. Met alle kopstukken: Femke, Paul Rösenmøller, Kathelijne B. + echtgenoot Maarten van P., Bram van O., Rik Grashoff en een live Skype verbinding met Judith in Europa om deze crisis in het internationale socialisme te kunnen duiden. Net als Stalin, Mao, Pol Pot en niet te vergeten KIM I, II en III.
Van der Louw zag de heilstaat DDR wel zitten, die zag in Honecker een echt idool.
Heeft Aruba (lees NL) Maduro al asiel aangeboden? In navolging van Kaiser Wilhelm?En wie ondersteunen Maduro? 
Antwoord: China,Rusland,Cuba, Zimbabwe, Iran, Bolivia, Ecuador, Pakistan, India... dus niet de eerste de beste.
De chinezen zijn begonnen een eigen marine haven aan te leggen in Venezuela. Dat doen ze niet om weer weg te gaan. Ondermeer om het alternatief voor het Panama-kanaal in Nicaragua veilig te stellen. 


 
MADURO : ,,Wij vragen jullie niet om een staatsgreep te plegen. Wij vragen niet om te schieten. Integendeel, wij vragen jullie om niet op ons te schieten maar om samen met ons het recht van het volk te verdedigen dat hun stem wordt gehoord."
Dat is  iets voor de machten in dit spel het is alleen maar een illegaal voertuig om de bevolking te verdelen tot op het bot. 
Dit  heeft nooit gewerkt, nergens. Socialisme is en blijft een sigaar uit eigen doos. Het gaat goed totdat de sigaren plots op zijn. Dan is het te laat. Socialisme kan alleen maar potverteren tot de pot leeg is. De neergang was al onder Chavez een compleet feit.
 Seguid el ejemplo que Caicara del Orinoco dio. Personal de la GNB decide no reprimir la manifestación civil y se repliega. Algunos vecinos aseguran que se han unido a ellos. Pendientes!!! 

Social media shutdown in Venezuela a warning

Een klein stukje achtergrond:
Maduro  heeft gewoon (bijna) hetzelfde gedaan als  toen het Catalaanse Volk vrije verkiezingen wilden houden  
Maar Maduro liet het volk zelf een nieuwe grondwet kiezen.
Venezuela heeft de grootste olievoorraden ter wereld. 

Typisch Wasington DC  Als landen niet willen luisteren schaakmat zetten met allerlei sancties en naar de rand van de afgrond brengen. Het is pure chantage. 
Regime Change 2019 in Venezuela
Regime Change! 2014 Oekraîne  
Net als in Egypte, Tunesië, Syrië,... enz En maar klagen over vermeende Russische inmenging bij de 2016 Presidentsverkiezingen.  ,,Grab them by the state,,
 
Ongeveer een maand geleden besloot Maduro alle pensioenen uit te zullen keren in de cryptomunt de Petro.
www.coindesk.com/report-venezuela-is-...
Het is een crypto scam.
www.wired.co.uk/article/venezuela-pet...


Dezelfde, of een vergelijkbare crypto scam zien we in Iran.
www.forbes.com/sites/yayafanusie/2018...
Cryptoscams zijn blijkbaar populair bij landen met een autoritair regime, olie of andere grondstoffen, en die sancties kregen.

 Ook landen als Turkije (turkcoin), China, Dubai, Tunesië, Rusland, Palestina hebben een nationale cryptomunt, zijn nog bezig die te ontwikkelen of nog bezig die beslissing te nemen.
Moet ons dat ongerust maken? JA. 


Een andere kijk op Venezuela dat door de Amerikanen doodgeknepen wordt voor de westerse Medias:
cepr.net/publications/op-eds-columns/t...


Venezuela is in potentie het rijkste land van Zuid-Amerika veel goud en vruchtbaar grond. Ze zitten op meer olie dan Saudi Arabië, en net zo veel als Irak en Iran samen
Strikt genomen het rijkste en machtigste land ter wereld.
En in praktijk hebben ze alleen bankbiljetten om hun reet mee af te vegen.
Zitten Hans van Baalen en Guy Verhofstadt al in het vliegtuig onderweg naar Caracas? Venezuela lijkt me een goede kandidaat voor de euro zone. Het land voldoet aan alle vereisten.

Politiek Socialisme >Chavez en later Maduro< leidt tot ellende voor de massa en rijkdom voor de elite. 

moonofalabama.org is een goede bron:
Venezuela - U.S. Again Tries Regime Change Which Is Again Likely To Fail

Volgens Maduro TWITTER is er trouwens niets aan de hand en houden de mensen een optocht om de 61ste verjaardag van een andere revolutie te gedenken. Het lijkt de NOS wel.
Elk dictatoriaal regime heeft z’n getrouwen. 
De mensen die afhankelijk van het regime zijn. De bureaucraten, de werkdieren, de Useful Idiots, en de opportunistische baantjesjagers. 

De mensen in de sloppenwijken hebben niks te vreten in hun socialistische sloppenwijken.
De ,,missiones Mercal,, zijn volkomen mislukt. 

Er is niks meer te krijgen in de staatswinkels. Dat krijg je als je boeren dwingt te leveren onder kostprijs om de producten daarna onder de kostprijs van bewerking, verpakking en transport en verkopen. 
De hele productieketen van voedsel is gecorrumpeerd. 
Wat gaan boeren doen die verplicht zijn melk te leveren onder de kostprijs? Die maken er kaas van die ze niet voor een minimum hoeven te verkopen. Of koekjes van de meel die ze ook moeten leveren voor minimumprijzen. Er komt dus niks van de basisgoederen in de winkels. Wat krijg je dan: die basisvoedingsmiddelen worden heel duur op de zwarte markt. 

De sloebers in de staatssloppenwijken, waar ze heus elektriciteit hebben, maar ja... dat kun je niet eten!! 
Venezolanen snappen inmiddels heel goed dat socialisme niet werkt. 

Geweldsmonopolie is altijd de basis geweest voor een staat/regering.   
Het wordt tijd dat er in Europa ook massaal een staatsgreep wordt gepleegd!

Laat het Volk van Venezuela de macht grijpen.

Ben zelf een voorstander dat elk land autonoom is en zelf zijn eigen boontjes dopt. 
Niemand moet ook geen vazalstaat worden van de Duits-Franse kliek. 
Stop de  DC /EU invloed in de wereld.
  

Geen opmerkingen: