1/27/2019

Barbarisme op meisjesborstjes / 5 miljoen HIV in Zuid Afrika

De NOS is aan het haatzaaien met fake-nieuws

Cursus antropologie aan huis: 
In Afrika wordt Breast Ironing gebruikt om te voorkomen dat jonge meisjes worden verkracht door geile mannen die hun lul niet in bedwang kunnen houden.
Dit doen  Afrikaanse vrouwen
vrijwillig bij hun kinderen  omdat ze hun mannen kennen. Net als bij hoofddoeken. Meisjes moeten tot de huwbare leeftijd (12) als jongetjes door het leven.

In hun cultuur is het kennelijk van overlevensbelang dat je geen seksuele signalen uitzendt. De moeders die dit doen denken op zo’n manier hun dochters een betere kans in het leven te geven, schaamtevrij omdat de echte straf vaak na een verkrachting komt binnen deze ‘stammen’, een betere kans op school, werk en derhalve een betere kans op een vruchtvolle toekomst” Want hun mannen zijn doorgaans nog 'in natuurlijke staat', geen enkele vorm van beschavingen alleen op directe instincten reagerend.

Vroeger kon je zoiets wegwuiven als zijnde ver van mijn bed show.
Maar niets is meer buiten handbereik. De complete rituelen van de hele wereld is part & parcel van onze samenleving geworden. Jammer genoeg wordt de zelfbeschikking van vrouwen niet in elke cultuur even veel gerespecteerd.

Het beste middel tegen verkrachtingen:
Anti-rape device

De NOS strijkt blanke Britse meisjesborstjes
En de NOS gaat verder met het gladstrijken van alle potentiële eto-ras-afkomst- kleur- religie- indicators  Met een stockfoto van een ,,Spaans meisje ,, gepikt van:  

Niet kijken bij een zwak gemoed. Soort transgender gedoe, maar dan op zijn middeleeuws.
Mocht u daar geen zin in hebben danwel bewust willen wegkijken van de malaise van de EU- multicultuur.

Een zwart middeleeuws SkyNews-repo uit 2016 over dergelijke Afrikaanse gruwelpraktijken (reconstructie), 
zodat ze wat minder aantrekkelijk overkomen voor Het Andere Geslacht - (voor u in Europa nu helaas ook)
Komt vooral voor in alle tien de regio's van Kameroen
en is ook waargenomen in West- en Centraal-Afrika, in Benin, Tsjaad, Ivoorkust, Guinee-Bissau, Guinee-Conakry, Kenia, Togo en Zimbabwe.
Ook schijnt men Aids te kunnen genezen, door het verkrachten van maagden. of te douchen,  of men eet een Albino op voor magische krachten.
Nog geen politieke partij over gehoord! Neen, zelfs BIJ1 niet. En dan wel zeiken over zwarte Piet. De pot verwijt de ketel!
2019 wordt het jaar van de 'breast iron challenge'. Het zal vooral razend populair worden om de vreselijk seksistische man een loer te draaien.

Binnenkort weer geforceerd policor bij de NOS: Britse meisjes lijden onder duivel- uitrokings-  rituelen van de grote tutti-tutti magamba. De inclusiviteit wordt steeds uitgebreider.Voor de verlichting en zelfs voor de middeleeuwen ging het er in Germania en Frankenland een stuk minder bruut aan toe. 

Werkt dit ook op de man-boobs van vatsige witte mannen? We stellen voor dat we dit verplichten (als goed bedoelde beloning natuurlijk) voor elke politicus die tegen een gevangenisstraf van minimaal 10 jaar op dit soort praktijken stemt.

Binnenkort ook in dit theater. want ik voorspel alvast.
De EU en het VK gaan hier NIKS aan veranderen!!! We gaan in de komende jaren een toename van islamitisch barbarisme zien.
Waarom? Omdat het zo is afgesproken.
Lees.eeas.europa.eu/headquarters/headquart

Mooi man! Cultuurverrijking ! Lang leve de niet-geregistreerde en van primitieve gebruiken doordrenkte multiculturele samenleving. -

-
SA's Zuma 'gedoucht om HIV te voorkomen'
De Zuid-Afrikaanse oud-afgevaardigde, Jacob Zuma, zei dat hij na seks met een seropositieve vrouw douchte, omdat hij dacht dat dit zijn risico om geïnfecteerd te worden zou verkleinen.
-

Dit kwam naar voren toen hij tijdens zijn rechtszaak wegens verkrachting werd ondervraagd.
Hij ontkent verkrachting, maar geeft toe dat er sprake is van seks tussen mannen en vrouwen, en zei dat hij klaar was om met zijn aanklager te trouwen.

Opmerkingen over HIV gemaakt door de heer Zuma in de rechtbank eerder deze week hebben Aids opvoeders boos gemaakt.
Meer dan 5 miljoen Zuid-Afrikanen hebben HIV - het hoogste aantal ter wereld.

Deze wereld is stuk, ik wil een nieuwe.

Geen opmerkingen: