1/26/2019

EUrofiel Dierenpartij is overtuigd van haar eigen waarheid

EUrofiel Dierenpartij: ,,DE FUTURE IS VEGAN"
Boeren weg uit Nederland . Boerenland voor windmolens! Levert behoorlijk geld op voor die windmolen-oligarchen. Net zoals het klimaatakkoord. Puur activisme, geen realisme. Een partij die de eu steunt de eu in de 2 KAMER mee stemt,
dan zie je al bijna  geen koeien meer, je ziet hamburgers en plofkippen door de EU gesteund.
PvdD gaat gewoon verder in zee met terroristen die boeren bedreigen en varkens in de stallen 's nacht opjagen voor mooie video's. en schijnheilige video's met plofkippen.......  Puur stemmers- bedrog !!!!
--
Terugluister! Bitchfight Kockelmann vs. Ouwehand
MAAR VERBREEKT U DAN HET CONTACT MET ZULKE ORGANISATIES MEVROUW OUWEHAND IK STEL U EEN SIMPELE VRAAG MEVROUW OUWEHAND IK PROBEER NIKS IK STEL U EEN VRAAG  PvdD: ‘Of dierenactivisten over de schreef gaan is aan rechter’ 25 januari 2019, 11:30 - 12:00 uur
-
We weten allemaal, EUrofiel Ouwehand voorop, dat PvdD'ers net als GroenRufters vuistdiep in het activistische dierenleedwezenwereldje zitten.
Het zou ze sieren als ze dat gewoon toegaven. Nu krijg je dat infantiele"wij weten van niks hoor." Yeah right
Wel haram vlees toch?
De complete EUropesche vleesindustrie heeft tegenwoordig een halal certificering. Pak eerst de verwerpelijke schapenslacht! Maar daar branden ze hun vingers niet aan!
-
Het is niet verkeerd dierenwelzijn in de gaten te houden. 
De mens is gewoon ook een dier, en een omnivoor. En omnivoren eten, verrassing, ook andere dieren. ALLE omnivoren, niet alleen mensen. Dat is natuur eigen.
Omnivoren hebben doorgaans geen geprononceerde slagtanden. Omdat ze ALLES eten, dus OOK vlees. 
Ga ook eerst eens een boekje lezen over biologie en natuur.
In sommige vrieshuizen in NL hangen Argentijnse koeien die nog dateren uit de tijd dat je opa je oma nog vol vuur besprong en de Unox rookworsten bij Appie heb je nog nooit horen protesteren.

Een mens die GEEN dier eet, dat is volstrekt ook prima, is een eigen keuze, mijn zegen heb je, maar ga niet lopen drangen alsof het niet normaal is dat een omnivoor dieren eet. Omni, weet je wel. 'eet alles'.
Maar
De EUrofiel Dierenpartij Ouwehand is zo overtuigd van haar eigen gelijk dat ze nooit ofte nimmer zal luisteren naar anderen.  

Als Nederland dit soort politieke decadentie geen enkel probleem vind....

Volkert van der Graaf zat in een vereniging samen met een enkele andere persoon. Deze Vereniging Milieu Offensief heeft als enige taak boeren terroriseren.
Sjoerd van der Wou is actief betrokken in de Tweede Kamer als adviseur van Marianne Thieme.
En dan heb je nog die andere politieke linkse partij de toch wel heel dicht bij de moordenaar van Pim Fortuyn staat. 


 

Geen opmerkingen: