9/25/2021

Horeca wordt verplicht galgenmaal op te dienen - George van der Leeden en horeca-ondernemers

Vraag ook de boa's (hetzijn  burgers zonder bescherming van wet !!)   die bij jullie komen controleren of ze gevaccineerd zijn en ook een qr code  bij zich hebben. Vrijheid is een ruim begrip maar misdaad niet!!

Want ALLES wat de regering doet is pure bluf, voor domme burgers, zij overtreden allerlei wetten uw grondrechten !!

En ze sturen domme boa's  (burgers zonder rechten !!) ! om hun  criminele taken door te drukken,  ze hebben GEEN enkel recht naar uw medische gegevens te vragen !!! De burger heeft alle rechten !


Het is gewoon een aanval op de middenstand en zelfstandige ondernemers door de grote institutionele beleggers en banken omdat het monetaire stelsel onhoudbaar is geworden moeten ze zich indekken met het overnemen van bezit van anderen. Zie maar eens wat er in het buitenland gebeurt om met allerlei onnodige wetten proberen te onteigenen.

 

George van der Leeden gaat in gesprek met drie Amsterdamse horecaondernemers, Nik Poldervaart (Café Kroegtijger), Nadia Duinker (Quarantine) en Dennis van Dijk (Barpiazza) over de nieuwe overheidsmaatregelen die per 25 september ingaan. 

De horeca is de branche die het hardst getroffen is door de maatregelen van de afgelopen anderhalf jaar.

Nadat ze maandenlang hun deuren hebben moeten sluiten en vervolgens de anderhalve meter hebben moeten handhaven, waardoor ze hun volledige capaciteit niet konden benutten, wordt er nu van ze geëist dat zij handhaven op een geldige QR-code.
Hiermee worden zij gedwongen mee te werken aan discriminatie en medische apartheid. Wat doet dat met mensen?
Welke sancties hangt hen boven het hoofd als zij niet meewerken?
Wat zijn de financiële gevolgen?
Welke mentale impact heeft dit dystopische beleid?
Welke uitvlucht zien zij ? 

 
Is het juridisch mogelijk dat restaurants hun bedrijf omzetten tot vereniging? Dan geldt er namelijk geen QR verplichting!


 

Geen opmerkingen: