9/26/2021

Geen compensatie voor ,prik domheid, of prik- goedgelovigheid!

 We worden bedot:  dat Covid-19 vaccin wordt toegediend met lege spuit bij politici

Zegt het voort!
Alle vaccin pushers, waaronder nogal wat bekende Nederlanders dienen te worden aangeklaagd wegens poging tot doodslag. Stemmingmakers als Johan Derksen en Henk Westbroek zijn al geïnjecteerd met het volzaamheidsvirus en verworden tot slappe hap, lamzakken, meelopende hufterachtigen. Vol haatgevoelens tegen zelfstandig denkende mensen die hun onderzoek wél hebben gedaan. 

Iedereen – \– die deze rotzooi bij denkende mensen wil injecteren, wil denkende mensen eigenlijk gewoon voortijdig de pijp uitjagen. Dat is poging tot doodslag. Punt. 

Gevaccineerden blijken namelijk gevaarlijker dan niet- gevaccineerden, al was het alleen al wegens hun brave doch neurotische geschreeuw tegen fatsoenlijke mensen die niet mee willen doen aan een onverantwoord experiment. Zó gevaarlijk, dat we kampen voor de geïnjecteerde zullen moeten inrichten.

America’s Frontline Doctors: Niet-gevaccineerden kunnen ziek worden door contact met gevaccineerden | Artsen Voor Vrijheid

Levensverzekeringsmaatschappijen hebben het er al over om de gevaccineerden niet uit te betalen. Geen compensatie voor krankzinnigheid, domheid, of goedgelovigheid!

 Het Covid-19 vaccin is niet experimenteel. Het is een volledig uitgewerkt product om 100% dodelijk te zijn. 

Van de 3 gebruikelijke ontwikkelingsfasen zijn er 2 gebruikt: ontwikkeling van het middel (1) en testen op proefdieren 

(2). Alle dieren stierven na een injectie aan blootstelling aan een echt virus. Het doel was bereikt. 

De 3e fase zal ook 100% van de proefpersonen doden.
Dat is al uitgebreid getest in Afrika en India. Om toch een toelating van de FDA te krijgen is een begin gemaakt met de 3e fase (met gemanipuleerde cijfers), die onmiddellijk overging naar fase 4, het toedienen aan iedereen. 

Om geen argwaan te wekken is het intreden van de dood vertraagd.
Een tijdelijke toelating tot 2023 kon worden verkregen door andere, werkzame middelen te verbieden.
Hierdoor ontstond de noodzaak het ‘nieuwe’ vaccin vervroegd in te voeren. Het was 30 jaar geleden al ontwikkeld om de zwarte bevolking in Zuid-Afrika uit te moorden (zie het Amerikaanse ‘Project Coast’)

Covid-19 bestaat wel degelijk, maar ligt in één of meerdere niveau-5 beschermde labs. Het is niet verspreid.
Een biowapen loslaten geeft namelijk ongecontroleerde situaties. 

Het volk angst aanjagen met het verhaal is voldoende.

Het echte biowapen, het inspuiten van viruseiwitten wordt, vanwege de controleerbaarheid, om dezelfde reden gedaan. 

Alle gevaccineerden sterven een vroegtijdige dood. Tot hun dood verspreiden zij het viruseiwit dat hun lichaam vanzelf aanmaakt. 

 

 

Natuurlijk hoop ik dat Steven Fishman ongelijk heeft. 

In zijn boek uit 1859, “The Origin of the Species,” stelde Charles Darwin dat alleen de sterksten zullen overleven, schrijft Steven Fishman op henrymakow.com.

Maar in tijden van onze Vaccinholocaust komt kracht voort uit het onderzoeken van de kwesties, grondig geïnformeerd worden, echte wetenschap volgen en weten hoe een aanval van demonen in de regering en in de media te overwinnen.

Politiek heeft weinig meer te maken met deze kwestie. Zowel de 45e als de 46e President zijn bezig met een wedstrijdje verpissen – kijken wie de meeste eer krijgt voor “Operatie Warp Death”. Dat helpt niet.

Zie de realiteit onder ogen: binnen 5 jaar zal 80% of meer van degenen die gevaccineerd zijn, uit vrije wil of onder dwang, in het slechtste geval dood zijn, en in het beste geval dodelijk verwond als gevolg van prionen, spike-eiwitten, boodschapper-RNA omgezet in transhumanistisch DNA; anafylactische shock, verlamming van de longen, fatale bloedstolling, en een cocktail van geaborteerd foetaal en dierlijk weefsel dat virussen bevat, waaronder AIDS. Hetzelfde verhaal, alleen meer pijn.

Maar ik heb het niet tegen de “gevaccineerden”. Zij zijn de Walking Dead.
Er is geen genezing voor het “vaccin”, omdat het geen “vaccin” is, maar eerder een experimentele eugenetische ontvolkingsgentherapie door Bill Gates en Big Pharma, uitgevoerd onder het mom van een “Emergency Use Authorization”.

Het is listig ontworpen om mensen iets “aantrekkelijks” te laten willen dat hen zal doden. En het einde voor hen is zeer nabij. Levensverzekeringsmaatschappijen hebben het er al over om de gevaccineerden niet uit te betalen. Geen compensatie voor krankzinnigheid, domheid, of goedgelovigheid!

LEES VERDER:

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: