9/28/2021

Hoe is ‘besmetting’ uit te leggen als er geen virus is?

CDA- Mona Keijzer is/was verantwoordelijk voor de uitrol van het gevaarlijke 5G -antenne  systeem.

Het wonderbaarlijke fenomeen van besmetting zonder virus verdient nog wat uitleg. Want we hebben toch gezien dat hele families in de ziekenboeg terecht kwamen en dat de inwoners van verpleeghuizen tegelijkertijd ziek werden. Dan moet er toch iets besmettelijks zijn?
Het hele COVID-verhaal staat of valt toch met besmettelijkheid. Als er geen besmettingen plaatsvinden, waar zijn dan al die maatregelen voor nodig geweest?

Inderdaad weten wij allang dat die maatregelen een heel ander doel dienden.

Hoe het dan toch kon dat het zonder virus mogelijk is om iemand anders in je omgeving te besmetten legt Dr. José Luis Sevillano uit. Hij geeft overigens wel aan dat het nog door verder onderzoek moet worden bewezen. Wat we nu hebben is indirect bewijs. Maar dit is 100% betrouwbaarder dan het nooit geleverde bewijs dat er een virus is, dat die besmettelijk is en dat die slechts één ziekte veroorzaakt: COVID-19. En dat je daarom moet worden gevaccineerd met exact de veroorzaker van de aandoening SARS: een stralingsziekte.

ORWELL CITY: Verschil tussen daadwerkelijke COVID-gevallen en andere soorten infecties

 In een kort interview voor El Mundo al Rojo legde Dr. José Luis Sevillano het werk uit dat la Quinta Columna tot nu toe heeft verricht, en hij beantwoordde ook een vraag die vaak wordt gesteld door degenen die net meer beginnen te leren over het Spaanse team:

Hoe is ‘besmetting’ uit te leggen als er geen virus is?

De volgers van de Spaanse onderzoekers weten al dat de 5G-antennes enerzijds uitstralen bij bepaalde frequenties die boven de vastgestelde limiet liggen.
Die frequenties worden duizend keer vermenigvuldigd met grafeenoxide, waardoor de met het wondermiddel geïnoculeerden,  de bekende COVID-long (bilaterale longontsteking) ontwikkelen.

In 2 minuten geeft Dr. Sevillano het antwoord in het volgende fragment dat Orwell City  vandaag brengt.

El Mundo al Rojo: In deze theorie die u ons uitlegt welke rol zou de hele kwestie van besmettingen spelen, of hoe zou het worden verklaard?
Want er zijn toch duidelijk families geweest waarin veel mensen besmet zijn. Sommigen hebben constipatie gehad, anderen griep, anderen met… etc. Kortom, wat zou de verklaring zijn van deze verschillende symptomen?

 lees verder:

 

 

 

Geen opmerkingen: