9/22/2021

)‘F**k de prik, God bless Australië’:

F**k de prik, lang leve Australië’: Tienduizenden leggen snelweg in Melbourne plat uit protest tegen lockdown

Miljoenen Australiërs hebben hun buik vol van de lockdowns en vaccinatiedwang. Dinsdag liep in Melbourne een boze menigte een drukke snelweg op met als gevolg dat het verkeer stil kwam te liggen. Ondertussen probeerde de politie de betogers te verjagen.

In filmpjes op social media is te zien dat demonstranten flessen en andere voorwerpen naar de politie gooien. Sommigen liepen met hun handen omhoog op agenten af en riepen: ‘Jullie dienen ons’. Eén iemand riep: ‘Dit is onze brug’.

 
 
australi
Foto: Betogers op straat in Melbourne (Food and Travel with Vikash CC BY 3.0)
Elke dag

De politie zette traangas in en vuurde rubberen kogels af. Via een luidspreker werden de betogers opgeroepen het gebied te verlaten. De menigte scandeerde: ‘Elke dag’, waarmee de betogers aangaven dat ze elke dag zullen protesteren tot hun eisen zijn ingewilligd.

Organisatoren van het protest, die vooral communiceren via Telegram, zeiden dat er pas een einde komt aan de demonstraties als de overwinning is uitgeroepen.
De overheid in Victoria schatte dat er dinsdag meer dan 20.000 mensen op de been waren. Maandagavond werd aangekondigd dat alle bouwprojecten twee weken worden stilgelegd.

 "F*ck the Jab!" God Bless Australia! Thousands of angry protesters attempted to shutdown a highway in Melbourne, as police struggled to get a grip on the massive demonstration - using rubber bullets and tear gas. State Premier Dan Andrews condemned the "terrible behavior" as
 
De autoriteiten zijn nu ECHT te ver gegaan  in Australië.
Een paar weken geleden de vrachtwagenchauffeurs (is trouwens gedurende die periode maar heel summier informatie onze kant op gekomen, werd geblokkeerd). En nu dan de constructiewerkers, neem aan dat dat de bouwvakkers zijn.
Als antwoord op de ongeregeldheden komt de premier van Victoria met het stilleggen van de werkzaamheden voor een periode van 14 dagen.
Dat is natuurlijk een pure strafexpeditie, want dan zullen de bouwvakkers ongetwijfeld geen loon ontvangen.Maar ze gaan door

 
Ze zetten in Melbourne nu zelfs leden van de Special Operations Group (SOG) tegen de eigen bevolking in.

Het is overduidelijk dat de hotshots in Australië ook allemaal aan de leiband van Klaus Schwab met zijn World Economic Forum lopen.
Je ziet eigenlijk overal hetzelfde beeld.

Het Verzet zal alleen maar verder toenemen…hoe meer DWANG die Babylonische Nazis & Vrijmetselaars gaan proberen aan het VOLK op te leggen Hoe Groter het VERZET zal Groeien!

De Praetoriaanse Garde van die Elite-Parasieten is bij Lange na niet in staat ENORME Mensenmassa’s tegen te houden…
Kordons worden eenvoudig Doorbroken als het Volk een EENHEID vormt…

De DAADWERKELIJKE MACHT BEHOORT AAN HET VOLK…die Satanische Elite-Parasieten zullen de Consequenties van hun Handelen vanzelf ervaren

Toch krijg je nog steeds berichtjes binnen over de Verenigde Staten. Achter de schermen schijnt er veel te gebeuren. Pedofielen worden opgepakt, er zijn rechtszaken. Maar wat er allemaal echt waar is, daar kan ik mijn vinger niet op leggen.

 

 

Geen opmerkingen: