3/21/2019

Weet Baudet dat “De uil van Minerva een belangrijk symbool is?

De Leidense Minerva club is in control.
Thierry Baudet Forum voor Democratie (FvD): “De uil van Minerva spreidt zijn vleugels over Nederland” ?

Zozeg ? Is hier een nieuwe stoelendans volop gaande?
Moet hij het vlaggenstokje van Wilders voortzetten?
Wilders (de ex VVDer) is namelijk passe. 
Is Baudet nu de partij voor VVD personen die hun functies kunnen uitleven samen met al het linkse groene spul kun je redelijk linken aan links lu…n rechts tezamen fijn de zakken vullen.

Van Balkenende zegt Rutte. En dan is Jan Balkenende lid van de CDA.
 Een christelijk partij en hij geeft aan Mark Rutte het hoofd van Satan

Het moet toch niet gekker worden !!

FORUM VOOR DEMOCRATIE: Hier de geaffecteerde mooipraterij tussen de verwaterde standpuntenspeech van Thierry Baudet. 
Ja , Voor wie??

 
 
De uil van Minerva namelijk een belangrijk symbool zoals Baudet zeker weten! ook moet weten. Hij is toch niet dom! Of mischien naïef ? 

Vergeet bovendien niet de link met ,,Minerva Leiden,, waar Beatrix lid van is, en ze hebben korte lijntjes met het elite fabriek waar ze hun acteurs en andere manipulatoren klaarstomen om de maatschappij <>het domme kiesvolk te bespelen.

Zo'n uil kan heel goed kijken wat er ook achter hem gebeurd.... je hebt zo een mes in je rug (letterlijk of figuurlijk) als je wars ingaat tegen de BV Nederland (vertegenwoordigd door het grijze politieke midden in opdracht van de BV Nederland die haar gang kan blijven gaan.

Des te meer verbaast het zelfs.
Want zo toont Baudet eigenlijk een NWO- mede- pion te zijn en volledig op de hoogte te zijn van hoe het spel der machten gespeeld wordt met veel dramavertoon
en plein public.
Dus zo vraag je af, wordt hier nu right ,In Your Face, en onbeschaamd de vrijmetselarij in plain sight gepromoot?

Zijn ,,bombastische
in de boreale taal van zijn ,,uilenpredikerspeech kreeg inmiddels veel aandacht en kritiek, maar weinigen weten de dubbele bodem in deze speech waarschijnlijk niet voor wat die waard is. Want van de door Baudet genoemde uil van Minerva is namelijk: ook nog eens de uil die de vrijmetselaars aanbidden, ,,Moloch,,

Spreiden nu De Vrijmetselaars (skull and bones, de Thüle genootschap, enzovoort) hun vleugels in volle breedte over Nederland uit?
Het spel ontvouwt zich voor uw ogen en oren , je kan er niet omheen!.
 

Welnu, we herkennen de grote opkomst van rechts uit de rest van Europa en zelfs de VS, waar Donald Trump ook onder dat kamp te scharen valt.  
We kennen het van het Brexit kamp wat ze expres onzinnig kunstmatig lang rekken en het ons dramatisch ten tonele brengen.
We kennen het uit Italië en vele andere Europese landen.  

De Leidense Minerva club is ,,in control,,  luidt zo de verborgen boodschap van Baudet ?
Hij is een telg van het koninklijke Clingendael instituut, toont hij nu zijn ware aard hidden in plain sight?
Hebben zijn spindoctors van Clingendael hun gecontroleerde oppositie pion in stelling gebracht in de schijndemocratie waarin oppositie het links rechts krachtveld tot grote hoogten op mag blazen?

Duitse filosoof:
,,De zin die Baudet gebruikt, lijkt een citaat van de Duitse filosoof Hegel.
Die schreef ‘De uil van Minerva begint pas bij het aanbreken van de avondschemering haar vlucht.’

Hegel bedoelde dat mensen een gebeurtenis pas zien of snappen wanneer het bijna voorbij is. 

Het feit dat het elite werktuig Baudet het lef heeft dit recht in de camera te zeggen ten overstaan van het stemvee en de gecontroleerde media toont ook nog eens twee dingen aan:
ten eerste dat hij gedekt wordt door de schaduwmacht
en ten tweede dat men overtuigt is van het feit dat pakweg 70%-80% van het dierenstemvee in het dierenbos door de bomen het bos niet eens ziet, want in het land der blinden is éénoog immers koning.

En lees, en onderzoek zelf eens:
Cliteur is een van de drijvende krachten achter het Forum voor Democratie (FvD) van Thierry Baudet samen met Clingendael spindoctors Adriaan Schout, die prominent aanwezig was bij de oprichting van het Forum en Peter van Ham.

Welnu we gaan het wel zien in de toekomst en er erop letten.

Het Clingendael instituut werd – aldus Wikipedia – in 1983 opgericht door de Nederlandse minister van Defensie. Volgens Wikipedia is het instituut echter politiek onafhankelijk (u hoeft uw lachen niet in te houden). 
>>Het Clingendael instituut<< is totaal niet onafhankelijk, maar is een invloedrijk propagandistisch bureau, ingesteld door het Bilderberg-koningshuis in 1982.

Met Hulp aan de gastvrijheid van deze PvdAer , ook een vrijmetselaar en Bilderberger.
de man zittend rechts van slabdullah is De Jong degene die zich nu vice premier mag noemen, nogmaals het is een klein clubje.
Is de stoelendans volop gaande naar een groot Ottomaans rijk?

Zo worden we dus genegeerd door de aristocratie achter het masker van hun zogenaamde democratie, waarbinnen alle spelers in het veld opgeleid zijn en gestuurd worden door diezelfde Bilderberger- aristocratie.

Stemmen op een politieker?
Iedereen die denkt dat de oplossingen zijn te vinden via de politiek en ambtenarij waar men trouw zweert aan God (aan welke?)

Nostradamus!!
O Nederland let op uw saeck - Valerius..

SPREEK , VRAAG EN BLIJF ONDERZOEKEN!!

Geen opmerkingen: