3/18/2019

MP Rutte Terreur ??<<>>Turkse coke-medelander pleegt moord.

Rot een eind op met terreur. Nu komen de lijkenpikkers naar boven. Politie was allang  gewaarschuwd’ 

030- Gokmen Tanis(37) is 'Haatdemocraat' uit GeenStijlTV video uit 2011

11 juli 2017: Je verkracht een vrouw
februari 2019: pro Forma-zitting
1 maart 2019: je bent gewoon vrij, terwijl iedereen weet dat je knettergek en gevaarlijk bent.
en NU : leg je 3 mensen om en verwond er 5, zodat heel Utrecht in Lockdown gaat....
(37) is doorgesnoven gek, een drugsdrealer en een instabiel figuur". Een van zijn broers, Bilal' is een bekende van de AIVD 'vanwege extreem gedachtegoed'

Er is iets ERNSTIG mis met onze rechtstaat dat zo'n figuur vrij rondloopt om met zekerheid weer slachtoffers te kunnen maken. Je zou bijna hopen dat de rechter(s) die deze gevaarlijke gek weer de samenleving in hebben gestuurd zelf een keer slachtoffer worden van hun zieke wanprestatie als rechter en foute politici . Bloed aan hun handen.  Walgelijk!

- AD heeft slachtoffer verkrachting Gökmen gesproken:

- Ik wens de nabestaande heel veel sterkte toe, 3 families compleet verwoest.

De 47-jarige Angelique is het slachtoffer in de verkrachtingszaak van Gökmen Tanis, de man die vanmorgen in een tram in Utrecht drie mensen doodschoot. Volgens haar ‘heeft zijn daad van vandaag niks met geloof te maken’. ,,Hij is gewoon knettergek, drugsgebruiker, noem maar op. Ik heb de politie al vaker gewaarschuwd. Hij is geen terrorist, maar een psychopaat.”

De verkrachting heeft bij haar thuis plaatsgevonden. ,,Dat was op 11 juli 2017. Hij kwam om één uur 's nachts en ging zeven uur 's ochtends weg.
Toen heeft ie me verkracht. Hij heeft me toen ook gebeten en geslagen. Hij was doorgesnoven, hij was de duivel geworden.
De nacht staat in mijn geheugen gegrift, één lange nachtmerrie, maar dan in het echt.” Tanis zou ook hebben gedreigd haar huis in de brand te steken.

Geachte Magistraten REGERING!!!, waarom was deze neukfout op vrij voeten  
En waarom mag hij van Rutte/Grappenhaus/  Yasser Feras nog een Nederlands paspoort in zijn bezit hebben?? Videobeelden hierrr.
Wanneer gaan we het goede voorbeeld van Oostenrijk volgen m.b.t. een verbod op dubbele nationaliteiten?
Deze kerel komt uit een extremistische Turkse familie, waar het woord “democraat” als scheldwoord wordt gebruikt. 
Blijkt uit GS-filmpje dat Gökmen dat ook bezigt (zijn extremistische broer doet dat ook op Facebook, waar ook salafistenvlaggen te zien zijn. En zijn familie is lid van een Salafistische beweging, Kalifaatstaat. Wat doen deze mensen hier, in ons mooie Utrecht?  

 
Ze kenden elkaar al acht jaar. Van een liefdesrelatie wil Angelique niet spreken. Wel van seks en gezamenlijk cokegebruik. 

Angelique beschrijft dat ze regelmatig samen coke gebruikten. Ze was op de hoogte van Gökmens strafblad. 

Volgens haar schond hij op een gegeven moment voorwaarden voor z'n voorlopige vrijlating. 

Tanis werd opgepakt, maar 1 maart weer vrijgelaten. Ze zegt dat ze de politie ‘zo vaak’ heeft gewaarschuwd hoe gek Gökmen kan zijn. ,,Hadden ze maar naar mij geluisterd.”
Slachtoffers: Roos Verschuur (19) uit Vianen, een vader twee uit Utrecht, en een jonge vrouw uit de wijk Oog in Al.

Zou Rutte iets te snel het electorale opportunisme omarmd hebben vanmorgen?
Slijmbal Rutte, verkoopt Nederland in stilte onder onze kont vandaan aan de NWO EU- Globalisten in Brussel!
Er zijn parallellen met de stunt van de vorige Tweede Kamerverkiezingen, waarbij een Turkse minister door Rutte het land werd uitgewerkt.
Even de nepspierballen flexen. Nu betreuren we de doden en gewonden, maar Tanis valt onder de psychisch gestoorden en in het geheel niet onder de kategorie van Breivik en Tarrant. 

De VVD trachtte met spindokteren Nederland in een staat van beleg te veranderen. Dat is niet gelukt. Dit roept om een parlementaire enquête!  

"Bezink liever even de gedachte hoe vredelievend Nederland was in de jaren '60/70/ 80."

 Net live tijdens Ruttes  persco gebeurd: Gökmen Tanis aangehouden op de Oudenoord (net buiten centrum aan de andere kant tov Kanaleneiland). Geen opmerkingen: