3/08/2019

Europa ist in Gefahr!!!! Boze EU migranten steken auto’s in brand

Frankrijk:
In Grenoble hebben grote groepen moslimmigranten voor de vierde achtereenvolgende nacht ernstige rellen veroorzaakt. 

De politie werd met vuurwerk en molotov cocktails bekogeld, en zeker 65 auto’s gingen in vlammen op. De reden: twee jongens van 17 en 19 jaar, Adam en Fatih, werden enkele dagen geleden op hun scooter aangehouden omdat ze zonder helm reden. 
Ze gingen er echter als een haas vandoor. Toen de politie hen achtervolgde knalden ze al snel op een bus, wat hen hun leven kostte.


-

Migrantenunruhen und brennende Autos in Grenoble


Jongeren in migrantenwijken gingen vervolgens massaal de straat op en gooiden met brandbommen. 
Zo’n 2000 mensen, voornamelijk moslims (wat ook duidelijk uit de RT beelden blijkt), demonstreerden afgelopen dinsdag tegen de dood van ‘hun’ jongens door wat zij ‘politie geweld’ noemen.

Daarmee was de woede nog niet bekoeld, want afgelopen avond en nacht ging het voor de vierde achtereenvolgende keer helemaal mis en werden zeker 65 auto’s in brand gestoken

 
België: 
In Antwerpen is er een drugsoorlog aan te gang, auto's worden in brand gestoken en handgranaten naar huizen geworpen , Antwerpen lijkt wel een oorlogszone, 
Er zal in vele grote steden in de EU er nog meer problemen ontstaan, door migratie en drugsfeiten die gewoonlijk worden gepleegd door migranten, zoals onlangs toen een aantal orthodoxe christenen(sic) werden opgepakt in Mechelen voor drugsdelicten.
 Ook zij waren migranten op de vlucht in Syrië . 

In België maar ook Frankrijk  wordt getroffen door Jodenhaat. In vele christelijke kerken verschijnen hakenkruisen en satanische elementen meestal gepleegd door jongeren van diverse pluimage.

De haat van de media op alles wat christelijk en Joods is begint zijn tol te eisen.


Geen opmerkingen: