3/22/2019

Uni zet docent op non-actief na verkiezingswinst Baudet

Universiteit Utrecht neemt afstand van docent die na verkiezingswinst Baudet om Volkert riep, docent op non-actief.
“De universiteit heeft besloten om de medewerker die ‘Volkert waar ben je?’ onder een FB-artikel over FvD plaatste, op non-actief te stellen. Dit vooruitlopend op het gesprek hierover dat op korte termijn plaats zal vinden.
Op 21 maart kregen wij in de middag de melding dat een UU-medewerker ‘Volkert waar ben je?’ onder een FB-artikel over de overwinning van Forum voor Democratie had geplaatst.
Wij vinden dit een verwerpelijke reactie, waarvan de Universiteit Utrecht nadrukkelijk afstand neemt. Dat hebben we ook laten weten op Twitter en Facebook.
De medewerker is gemeld dat hij op zeer korte termijn een uitnodiging kan verwachten voor een gesprek met het Faculteitsbestuur over zijn uitlating.”

Hoezo gesprek? Enkeltje UWV , want het is toch schandalig!!

 
 Mensen uitmaken voor fascisten en zelf een verkapte doodsbedreiging het internet op slingeren. Walgelijke mensen.  Als het eng is moet het dood. Aldus samengevat de Linkse ideologie.

Dit is een oproep aan een moordenaar: 
Vergeet net nog dat Cornë Hanssen Docent Geesteswetenschappen Universiteit Utrecht niet op een Universiteit thuishoort maar in een inrichting, dit laatste nadat hij zich voor een rechter heeft verantwoord voor zijn tweet,  
want daar wordt elk weldenkend mens misselijk van.
Hopelijk zal NIET over koetjes en kalfjes praten gaan, en we gaan weer op de oude voet verder!

Hun haat leidt tot excessen en vermoedelijk strafbare feiten. Dit is hoe het moreel failliet eruitziet. 

Dit land is het zo zat!

 

Geen opmerkingen: