3/20/2019

De gele kaart naar Den Haag . De kiezer heeft gesproken.

UPDATE:
EEN ONGEKENDE HISTORISCHE VERKIEZING   
  De kiezer met nuchter verstand heeft gesproken.
De national- conservative, eurosceptic political party FVD van O naar HEEL groot.
Heren dames FVD STEMMERS , VAN HARTE GEFELICITEERD!!!


Nieuwkomer Forum voor Democratie is in één keer zo groot geworden, dat van het politieke midden nog minder overblijft. Rutte-III moet op zoek naar samenwerking met de linkse oppositie.

Deze verkiezing is een bindend referendum geworden. Het rommelt in de VVD, teveel naar links gegaan. En leugen op leugens stapelen.
Jammer voor Wilders, Tja na 10 jaar in de Tweede Kamer zou de PVV "de boel in Den Haag eens flink op stelten zetten ". Aldus Fleur Agema.

Maar we zijn bang voor fraude !!
20:47 : Update: Overal lees je over drukke stembureaus, ook mijn eigen ervaring, had nog nooit een rij gezien, bij geen enkele verkiezing. Volgens de man van het bureau was het al de hele dag druk. En toch is de opkomst maar 2% hoger.

Exitpoll Zuid-Holland: Forum voor Democratie de grootste

de eerste polls zijn binnen
Update: Exitpoll Noord-Brabant: VVD grootste, FvD 2de.
Update: Exitpoll Gelderland: VVD en CDA grootste, FvD 2de
Update: Exitpoll Eerste Kamer. Coalitie meerderheid kwijt. 

 
Forum 10 zetels en naar afloop een sportieve Wilders zijn ze samen groot. 


Wat betreft het FvD en PVV; de KARTEL partijen zijn waarschijnlijk nu al aan het bespreken hoe men Wilders en Baudet via een cordon Sanitair buiten de deur kan houden. 
 En ja hoor stembusfraude Amsterdam

Vanavond. Een feestzaal vol uitzinnige Forummers na een eclatante verkiezingszege bij de Provinciale Staten. Vanuit het niets met dubbele cijfers de Eerste Kamer in, na maandenlange haatzaaicampagnes en smerige politiek op de NPO-MEDIA

Maar het tellen van de stemmen is nog niet klaar.
Het is alleen erg jammer dat de mensen dit belangrijke p roces vertragen en tegenhouden door nog te gaan stemmen op afbraak. 
Kost weer x jaar geluk, vooruitgang en welvaart. Bij het eu- RTL journaal konden ze op CS Utrecht geen enkele FvD-stemmer vinden. Da's best knap. de klimaat huichelaars .
Rutte denkt: ik zit hier nog tijdje de kruiswoordpuzzels te doen tot de volgende verkiezingen. Daarna heb ik een , commissariaatje bij Unilever / Shell /Geef het 10 jaar, mijn acties zijn vergeten en ik kan fantastisch leven, en wat er van de VVD overblijft... ach, het volk en die hele politiek heeft hem nooit 1 bal geïnteresseerd....

D66 is de grote verliezer. Die partij zit vol dogmatische kramp. Ik snap wel dat ze een robot als leider hebben, bij een normaal mens staken de stembanden. Jetten blijft dezelfde software gewoon maar doordraaien. Met een uitgestreken gezicht vertelt hij de ene leugen na de andere. Hij kan dat gewoon. Bliep bliep .

PvdA gaat dit verloten Rutte kabinet aan boord houden en anders GroenLinks wel. 
PVV+FvD zijn samen bijna verdubbeld van 9 naar 17 zetels, en komen net 1 zetel van het partijkartel (van met name de PvdA) en eigenlijk 3 zetels (van met name GL) te kort om een hindermacht in de Eerste Kamer te kunnen zijn. 
De komende vier jaar is de PVV + FvD nog irrelevant, derhalve. Als ze 40 zetels in de Tweede Kamer krijgen over 2 jaar en 20 zetels over 4 jaar, dan pas verandert er iets. 

En het negeren en schofferen van grote groepen kiezers gaat dan nog door en die neemt dan wel groteske en openlijke vormen aan en dat valt niet meer te maskeren. Daar komt bij dat de door het kabinet veroorzaakte pijn in de portemonnee een gigantisch effect heeft. Bij dit scenario kun je wel aanvoelen wat er gaat gebeuren bij de volgende verkiezingen. Dan wordt dat de grootste afstraffing in de geschiedenis van de Nederlandse politiek. 
Linksom of rechtsom, het nuchtere volk gaat winnen. Nu gaat het moeilijk worden. 
FVD heeft met het absurde, werkelijk beláchelijke "klimaatakkoord" een wapen in handen wat voor miljoenen Nederlanders een superhot item is. 
Al wat hij hoeft te doen is daar tegen te ageren en de stemmers lopen binnen. De coalitie heeft zich al 100% gecommitteerd aan dat draconische akkoord en kan dus niet meer terug.
 Ze zullen het dus, tegen de maatschappelijke mores in, moeten blijven verdedigen. Dat gaat geen prettige wedstrijd worden en FvD zal er garen bij blijven gaan spinnen. 

Het door de coalitie zelf gecreëerde probleem door jarenlang de burger te negeren en volstrekt onnodig financieel te pushen ontploft eindelijk in hun gezicht. En dan zit je daar, met een geblakerd hoofd en rokend haar. Met niks anders meer dan wat schreeuwen dat 'die ander' een fascist is. Je zou er bijna medelijden mee gaan krijgenHet EU thema"bruinhemden" zal alleen maar erger worden in de mainstream media en in de propaganda op scholen.
De EUSSR heeft het gezet in Europa op een totale demonisering propaganda oorlog tegen het nationalisme en individualisme.
Het is een oorlog die zich aanvangt door uitspraken in het publiek te doen om de ander als de vijand van het rijk en de gedachtegoed van de EUSSR te maken. Beetje zoals de persvoorlichter van Saddam... wij gaan winnen...*hoort Amerikaanse tanks binnen rijden.
Men is een tegenpool aan het creëren iets wat Hitler deed ten tijde met de joden en de communisten dat zij een bedreiging vormde voor het Duitse rijk. Update: Volgens Maurice de Hond is er grote kans dat FvD de grootste wordt in procenten.
Kijk HIER live mee naar man achter laptop stream. 


Eerste Kamer


De verkiezing van de leden van de Eerste Kamer, ook wel Senaat genoemd, vindt eenmaal in de 4 jaar plaats.
Dit gebeurt binnen 3 maanden na de verkiezingen voor de provinciale staten en de kiescolleges in Bonaire, Sint Eustatius en Saba.
 

De laatste Eerste Kamerverkiezing vond plaats op 26 mei 2015.
De volgende verkiezing vindt plaats op 27 mei 2019.
https://www.kiesraad.nl/verkiezingen/eerste-kamerGeen opmerkingen: