3/04/2019

Denemarken gaat migranten uitzetten in plaats van EU- integreren

Denemarken gooit migratiebeleid om en gaat uitzetten in plaats van integreren,

Ze bestaan niet en als ze al wel bestaan, dan is het er niet onveiliger of crimineler dan in andere wijken, zo beweert de EUropese gevestigde orde steevast. 

De realiteit is echter anders. 

De internationale postbezorger en transporteur UPS heeft besloten te stoppen met het afleveren van pakketjes in Malmö’s beruchte
migrantenwijk Rosengard, omdat dit te gevaarlijk is geworden voor de bezorgers. Die zijn daar al diverse keren overvallen, aangevallen en worden beroofd.


Rosengard is één van de onveiligste wijken van Europa. 
Vooral ‘s avonds en ’s nachts gaat het er echt ‘los’. Handgranaten,
explosies, brandende auto’s zijn er bijna dagelijkse kost, en
hulpdiensten kunnen er niet meer zonder bewapende bescherming optreden. 
De politie installeerde op sommige plaatsen waar regelmatig vrouwen worden aangerand of verkracht camera’s, omdat het sturen van agenten te gevaarlijk werd.
Later dat jaar stopte het staatspostbedrijf PostNord met de bezorging op diverse adressen in de beruchte migrantenvoorstad Rinkeby in de hoofdstad Stockholm, omdat daar wekenlang ernstige rellen
plaatsvonden.Denemarken switcht van integreren naar 
uitzetten
In een ander buurland, Denemarken, lijkt men de aanhoudende 
problemen met migranten dan toch zat te zijn geworden. 
Nadat eerder al werd besloten een soort gevangeniseiland voor criminele asielzoekers in te richten, heeft het parlement nu een
wetsvoorstel aangenomen om het aantal migranten substantieel te verminderen, en in te gaan zetten op uitzetten in plaats van integreren.
-
Zeker 25.000 migranten die de afgelopen 5 jaar zijn binnengelaten moeten worden teruggestuurd.
-
Asielzoekers die Denemarken binnenkomen ‘zullen er aan moeten wennen dat ze hier tijdelijk zijn, en ze na een poosje weer terug moeten,’ aldus Peter Skaarup, voorzitter van regeringspartij DPP. Ook wordt de sociale zekerheid voor migranten versoberd, zodat dit geen prikkel meer is om asiel aan te vragen. Geen opmerkingen: