3/25/2019

"He EU- Rutte jullie zijn de Maffia!!" ,, MARK RUTTE "VIEZE LEUGENAAR!!"

 19 februari
Staatssecretaris van Klimaat Mona Keyzer (CDA) zou eigenlijk moeten aftreden omdat ze ten onrechte stelde dat de energierekening niet omhoog zou gaan. Dat zegt Forum voor Democratie -fractievoorzitter Thierry Baudet. "Dit is onvergeeflijk." Maar hij wil eerst het debat afwachten want minister Eric Wiebes (VVD) draagt wellicht ook verantwoordelijkheid. "Misschien zullen er meer koppen moeten rollen.

PROVINCIALE VERKIEZINGEN

Mark Rutte krijgt bloempot voor z’n voeten gegooid: ‘lijm dit vaasje maar eens!’

Premier Mark Rutte (VVD) was ‘op campagne’ in Groningen.
Maar in tegenstelling tot de ontvangst in andere steden waren er behoorlijk wat boze boeren te ontdekken. ]]
De Groningers organiseerden zelfs een protest tegen de premier.

De laatsten overschreeuwden de legitieme klachten van Groningers over de afhandeling van de mijnbouwschade.  

De boze Groningers waren zo boos dat ze Rutte niet met rust konden laten. Ze volgden hem in zijn toer door de stad. En overal waar Mark Rutte kwam volgde een circusoptocht in zijn voetsporen. Met leuzen, bellen en spandoeken. 
Volgens één van de aanwezigen heeft Rutte ‘het vaasje gebroken’ en wierp hij de premier boos de scherven van een bloempot voor de voeten.
Terwijl de brokstukken op de grond vielen riep de Groninger hem venijnig toe ‘je hebt Groningen kapot gemaakt, probeer dit vaasje maar te lijmen!’ Mark Rutte stond erbij en reageerde wat ongemakkelijk. Logisch. Ook was er een groep die de leus ‘overheid is maffia!’ bleef roepen.


Maar behalve klachten kreeg Rutte ook complimenten. Zo kreeg hij wat schouderklopjes van Groningse VVD’ers die hem wat moed inspraken ‘dat het allemaal wel meevalt’.

 GRONINGEN

Geen opmerkingen: