7/03/2024

Grote industrieverstoring op komst:

 Kernenergie

Software voor de gezondheidszorg

Fintech (crypto)

Genomica (Bio-engineering)

Bankwezen

Landbouw

Dit zijn de gebieden die te maken zullen krijgen met enorme verstoringen.
Nu de C-Doc is ingetrokken, kunnen behandelingen die op de lange baan zijn geschoven exponentieel snel worden vrijgegeven. Nieuwe medische technologie kan worden ontwikkeld zonder bureaucratische rompslomp.

De Chevron Doctrine komt voort uit de zaak Chevron U.S.A., Inc. v. Natural Resources Defense Council, Inc. van het Hooggerechtshof uit 1984.
Het stelde een wettelijke test vast om te bepalen wanneer rechtbanken zich moeten schikken naar de interpretatie van een overheidsinstantie van een wet die zij uitvoert.

De Chevron Doctrine was een klein juridisch snufje dat in feite zei: "Hé, rechtbanken, als het Congres een wet heeft geschreven die zo duidelijk is als modder, vertrouw er dan maar op dat de verantwoordelijke instantie het uitzoekt". Het was alsof de federale instanties de sleutels van het koninkrijk kregen, zodat ze de wetten naar eigen inzicht konden interpreteren.

Stel je nu een wereld voor waarin grote, slechte monopolies op medische technologie (zoals die vervelende medische bedden) amok maakten en innovatie onder hun tirannieke hielen verpletterden. De Chevron Doctrine was hun beste maatje om hun ijzeren greep op de markt te behouden.
Met de Chevron Doctrine konden deze monopolies lobbyen bij de agentschappen om wetten in hun voordeel te interpreteren en zo effectief te voorkomen dat nieuwkomers het toneel zouden betreden met hun nieuwe medische bedden of andere medische wonderen. Het was als een juridisch schild dat hen beschermde tegen de harde wind van de concurrentie. Denk eens aan alle sciencefiction ideeën van de afgelopen 10-15 jaar waar je over hebt gehoord.

1. Neurale interfaces voor directe verbindingen tussen geest en computer

2. Holografische displays en augmented reality contactlenzen

3. Teleportatieapparaten voor onmiddellijk reizen

4. Nanobots voor medische behandeling en lichaamsverbetering

5. Antizwaartekrachtvoertuigen en persoonlijke vliegpakken

6. Replicators die elk object kunnen materialiseren

7. Apparaten om de tijd te manipuleren

8. Onzichtbaarheidsmantels of -velden

9. Kunstmatige algemene intelligentie die niet van mensen te onderscheiden is

10. Geheugenbewerking en implantatietechnologie

11. Bewustzijn uploaden naar software

12. Genetische manipulatie voor bio-ontwerp met verbeterde mensen

13. Volledig meeslepende virtuele realiteitswerelden

14. Sneller dan licht ruimtereizen

Dit is slechts een ruwe lijst van dingen waarvan je kunt verwachten dat ze grote productie zullen starten.
Dit is een van de redenen waarom ik denk dat Donald Trump de Deep State heeft gewaarschuwd. Want de enige manier waarop dit allemaal echt in productie kan gaan, is zodra we een massale schoonmaak houden onder illegale immigranten in het hele land.

Terwijl dat gebeurt, zul je in recordtijd een stroomversnelling van revolutionaire innovatie zien in alle sectoren.
We staan op het punt om het debuut van Amerika 5.0 mee te maken. Daarom voelen we je elke dag dat je wakker wordt zo futloos omdat er parasieten onder ons leven die hier niet horen te zijn. Daarom heeft alles zo'n traag tempo. En het knoeit mentaal met je.

Daarom bereiken mensen hun breekpunt. Waarom denk je dat je altijd video's ziet van mensen in hun auto's die praten over hoe moeilijk alles is?

Hoe uitdagend het leven is geworden? Hoeveel financiële ontberingen ze doormaken? Omdat we ons systeem onder druk hebben gezet ten gunste van mensen die er niets aan toevoegen. En de last valt op de Amerikanen en het gewicht is ondraaglijk geworden. 

Nu niet meer.

In deze overgangsperiode van 5 maanden tot volgend jaar zullen er enorme veranderingen plaatsvinden.
De Chevron Doctrine heeft officieel de deur geopend voor een enorme doorbraak in dat opzicht. Je zult zien dat de dingen een tandje hoger gaan, dus wees op je hoede tijdens de resterende maanden van dit jaar.

Want veel mensen willen niet dat je krijgt wat je op het punt staat te ontvangen.
 
https://t.me/BenjaminFulfordJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: