7/29/2024

De Gouden Eeuw lonkt , vol belofte en overvloed:

De Gouden Eeuw lonkt , vol belofte en overvloed. 

De DEEP STATE, die ooit meer dan 90% van de rijkdom van de wereld in handen had, is niet meer.
Hun activa, geconfisqueerd onder Presidentieel Decreet 13818, liggen nu klaar om te worden gebruikt voor het grotere goed.
Het verhaal verandert, de underdogs stappen op en een nieuw hoofdstuk in de wereldwijde financiën staat op het punt te worden geschreven.

 

De RV, een proces van herwaardering van de wereldwijde valuta, is gaande. Kijk niet verder dan de Zimbabwaanse dollar, Iraakse dinar en Vietnamese dong. Deze exotische valuta's, die doorgaans worden afgedaan als economische underdogs, stoken in stilte de sintels op van een dramatische transformatie die de fundamenten van de wereldwijde financiën zou kunnen doen schudden.

Tier 4B en Tier 5: De Uitverkorenen in de Info-War.
In deze enorme, cryptische wereld van internationale financiën staan ​​we nu verdeeld: Tier 4B, een internetgroep die bestaat uit degenen die zijn ontwaakt in de realiteit van de RV, en Tier 5, de ongeïnformeerde meerderheid. Deze verdeling is niet willekeurig; het is het resultaat van de toegankelijkheid van informatie en de bereidheid van een individu om de status quo in twijfel te trekken.
Tier 4B vertegenwoordigt dus de avant-garde, door het lot gekozen om de leiding te nemen in de richting van een nieuw economisch tijdperk. Het Quantum Financial System (QFS) , een revolutionaire verschuiving in het wereldwijde bankieren, belooft een veilig, transparant en eerlijk economisch speelveld.

 https://amg-news.com/masters-of-gcr-rv-a-deep-dive-into-tiered-redemption-the-golden-age-of-qfs-and-the-impact-of-zimbabwe-dollar-iraqi-dinar-vietnamese-dong-tier-4b-tier-5-and-nesara-gesara-act/


 

Geen opmerkingen: