7/30/2024

Johnson & Johnson roept NEUTROGENA® en AVEENO® Aerosol zonnebrandmiddelen terug:

 Johnson & Johnson Consumer Inc. Roept vrijwillig specifieke NEUTROGENA® en AVEENO® Aerosol zonnebrandmiddelen terug vanwege de aanwezigheid van benzeen

 

Benzeen is geclassificeerd als kankerverwekkend voor de mens, een stof die mogelijk kanker kan veroorzaken, afhankelijk van het niveau en de mate van blootstelling.

Benzeen is alomtegenwoordig in het milieu. Mensen over de hele wereld worden dagelijks binnen en buiten blootgesteld aan benzeen uit verschillende bronnen.

Benzeen kan in verschillende mate worden opgenomen door inademing, via de huid en oraal.

Op basis van blootstellingsmodellen en het kader van het Environmental Protection Agency (EPA) wordt niet verwacht dat de dagelijkse blootstelling aan benzeen in deze zonnebrandspuitbussen in de hoeveelheden die bij onze tests zijn gedetecteerd, schadelijke gevolgen voor de gezondheid zal hebben. Uit voorzorg roepen we alle partijen van deze specifieke zonnebrandspuitbussen terug.

( Wie ontwikkelt er nu weer een vaccin tegen kanker 💉🤔... wat toevallig )

https://www.jnj.com/media-center/press-releases/johnson-johnson-consumer-inc-issues-voluntary-recall-of-specific-neutrogena-and-aveeno-aerosol-sunscreen-products-due-to-the-presence-of-benzene#:~:text=NEW%20BRUNSWICK%2C%20N.J.%2C%20JULY%2014,lines%20to%20the%20consumer%20level.









Geen opmerkingen: