7/30/2024

Er werden 30.000 pedofielen gearresteerd in Duitsland, en "veel" werden gearresteerd in Spanje en Engeland.

 Er werden 30.000 pedofielen gearresteerd in Duitsland, en "veel" werden gearresteerd in Spanje en Engeland.

 

Kennelijk waren de tunnels (dums) al eeuwenlang gebouwd en gebruikt door leden van de Illuminati, beter bekend als de Cabal of Deep State.

Wereldwijde, politieke en Hollywood-elites die Satan aanbaden, betaalden veel geld om het bloed van een getraumatiseerd kind te drinken (bekend als Adrenachrome) – naar verluidt om een “high” te creëren, samen met een veronderstelde omkering van veroudering.
Hoewel, als hun “toevoer” werd afgesneden, leed de deelnemer er enorm onder en kon zelfs sterven.

• Het Pentagon zorgde ervoor dat er nooit bevoorrading werd geoogst, zoals dat eeuwenlang wel het geval was geweest.

In april 2019 begonnen het Amerikaanse leger, Interpol en de lokale strijdkrachten van verschillende landen met een geconcentreerde en gecoördineerde poging om kinderen te redden uit een enorm tunnelnetwerk dat door de VS liep, van Californië tot New York, Canada, Mexico, Europa, Italië (het Vaticaan en Venetië), Den Haag, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten (Libanon).

Sommige tunnels lagen onder het Vaticaan, en veel ervan zouden meerdere verdiepingen diep zijn, zoals die onder de luchthaven van Denver.

• In april 2020 waren er in totaal meer dan 50.000 ondervoede, gekooide en gemartelde kinderen gered of dood aangetroffen in de tunnels onder grote Amerikaanse steden, waaronder een onder New York Central Park.
Er werd gezegd dat er nog een tunnel liep van het Clinton Foundation-gebouw naar de haven van New York, zoals te zien is in deze Military Intel-video over de ondergrondse tunnels:

• De laatste horror werd ontdekt rond 20 augustus 2020 onder Reno Nevada, waar duizenden verminkte, onlangs overleden lijken van kinderen werden ontdekt. Er werd aangenomen dat de gevangen kinderen waren ontvoerd of gefokt voor seksueel misbruik, menselijke experimenten en mensenoffers in satanische rituelen.

• Op woensdag 16 oktober 2019 werden een ongelooflijke 2.100 kinderen die vastzaten in kooien in ondergrondse tunnels bij de militaire faciliteit California China Lake gered door Navy Seals en Amerikaanse mariniers.
De kinderen en tieners zouden seksueel zijn misbruikt, gemarteld en vermoord om hun bloed te verzamelen. Mariniers voerden getraumatiseerde kinderen af, van wie sommigen nog nooit het daglicht hebben gezien, zwangere pre-tieners, misvormde baby's, stapels kleine lijken waarvan de lichamen blijkbaar werden gebruikt voor orgaanoogst, kinderen opgesloten in kooien, elektroshocks toegediend en getraumatiseerd om hun bloed te verzamelen - Adrenachrome voor de elite om te drinken.

• "In Nevada begonnen de reddingsoperaties voor kinderen serieus ...
Het verbazingwekkende was dat iedereen dacht dat Las Vegas de horrorshow der horrorshows zou zijn... er was een horrorshow, maar het was Reno... onder Reno konden ze niet geloven wat voor tunnels er onder de grond waren... Het merendeel van de kinderen die in de tunnels onder Reno werden gevonden, was al dood... niet alleen dode mensen, ze waren zelfs verminkt...
Ze proberen DNA-testen uit te voeren om de stukken weer op orde te krijgen... welk stuk hoort bij welke andere romp... het is afschuwelijk", aldus Dr. Charles Ward, die in een paar van de tunnels is geweest.

• Een soldaat die betrokken was bij reddingsoperaties zei: "Op 4 juli 2019 om 2 uur 's nachts PDT verrasten we personeel op de China Lake Naval Research Base in Californië. We namen de basis over en redden ongeveer 3.000 kinderen die op onbegrijpelijke manieren werden gemarteld. . . Het aantal getraumatiseerde kinderen (dood of levend aangetroffen) liep nu meer in de honderdduizenden - generaties die nog nooit zonlicht hadden gezien."

Geen opmerkingen: