7/30/2024

Er is absoluut geen monarchie meer:

 
Ma. 29 juli 2024 BREAKING: De president van Argentinië, Javier Milei, heeft een verklaring afgegeven waarin hij bevestigt dat de socialistische president van Venezuela, Nicolás Maduro, heeft VERLOREN en dat Argentinië GEEN andere frauduleuze verkiezingen zal erkennen. "Venezolanen kozen ervoor om de communistische dictatuur van Nicolás Maduro te beëindigen.

De gegevens kondigen een verpletterende overwinning aan voor de oppositie en de wereld wacht erop dat ze de nederlaag erkennen na jaren van socialisme, ellende, decadentie en dood. Argentinië zal geen andere fraude erkennen en hoopt dat de strijdkrachten deze keer de democratie en de wil van het volk zullen verdedigen."

Ma. 29 juli 2024: Geregistreerd als Jack, werd Barron Trump geschaduwd door de Secret Service , volgde lessen onder een alias en werd onderworpen aan een totale social media black-out om de 2,06 meter lange student veilig te houden tijdens de middelbare school, DailyMail.com kan exclusief onthullen. Agenten volgden de jongste zoon van voormalig president Donald Trump en first lady Melania op de campus, hielden de wacht buiten zijn klaslokaal en begeleidden hem zelfs naar het toilet op de exclusieve Oxbridge Academy. |
Medewerkers en studenten kenden hun jonge maatje als Barron, maar hij stond geregistreerd onder de naam Jack in schoolarchieven en computers om pogingen te dwarsbomen om zijn persoonlijke gegevens te hacken of zijn cijfers bekend te maken. De buitengewone maatregel was onderdeel van een uiterst geheime beveiligingspoging om de privacy van de Trump-telg te beschermen en hem te beschermen tegen gevaar tijdens zijn drie jaar op de elitaire privéschool in West Palm Beach, Florida. dailymail.co.uk/news/article-1

Ma. 29 juli 2024 CIA maakt verklaring over Trump-moordenaar MKULTRA: https://beforeitsnews.com/alternative/2024/07/cia-stuns-the-world-makes-trump-assassin-mkultra-statement-no-one-expected-3818228.html
[Inhoud geredigeerd]

Ma. 29 juli 2024: Ken uw vijand – De volledige lijst van leden van het “Comité van 300” – Elite Network Exposed! – amg-news.com – American Media Group
Ma. 29 juli 2024: BOEM!!! Maak je klaar voor de impact: krijgswet en militaire tribunalen staan ​​klaar om een ​​ongekende storm te ontketenen in Amerika's strijd voor rechtvaardigheid

– De noodzaak van militaire tribunalen! – amg-news.com – American Media Group

Ma. 29 juli 2024: Het verborgen onthullen: geheimen van Leonardo Da Vinci's "Laatste Avondmaal" ontcijferd en uitgelegd (video) – amg-news.com – American Media Group

 

 Ma. 29 juli 2024 Trump expliciet op Telegram:

Er is absoluut geen monarchie. De Britse kroon werd jaren geleden ontbonden vanwege hoogverraad gepleegd door onze verraderlijke regering. De koningin kreeg de titel 'Staatshoofd' van een failliet bedrijf dat bekend staat als de City of London, de financiële pijler van de wereld en gevestigd op vreemd land, precies zoals Washington DC en het Vaticaan.


De frauduleuze royals van het failliete Londen, Tony Blair, David Cameron en al onze corrupte regeringen zullen voor verradersrechtspraak worden berecht.
Politieagenten in het Verenigd Koninkrijk zijn niets meer dan een besloten vennootschap en zijn bewakers voor een niet-bestaande, corrupte, frauduleuze en failliete onderneming.
Ze werken niet meer en hebben geen macht of gezag meer over ons, de bevolking van het Verenigd Koninkrijk, aangezien de Crown Corporation en alle Crown Agents in 1995 zijn ontbonden door een frauduleuze en verraderlijke daad van Tony Blair en zijn regering, die in 1985 overgingen op de Local Governments Act.
Dit was een duidelijke daad van hoogverraad en fraude jegens ons, de bevolking.

In 2001 begonnen oorlogsmisdadigers George Bush en Tony Blair een illegale oorlog in Irak, wat leidde tot de dood van een miljoen mensen. Julian Assange werd naar de gevangenis gestuurd omdat hij oorlogsmisdaden in Irak aan het licht bracht.
Tony Blair, George Bush, de Queen en de Royals, MI5, MI6, CIA, MOSSAD en andere Cabal-inlichtingendiensten met Benjamin Netanyahu waren betrokken bij 9/11, haalden de Twin Towers in en vermoordden al die onschuldige mensen.

Artikel 61 van Magna Carta 1215 werd in 2001 door de Barons ingeroepen vanwege de ondertekening van het mooie verdrag omdat het ongrondwettelijk was. Dit betekent dat de koningin werd onttroond en wij, het volk, sinds 2001 alle autoriteit hebben. Het volk van het VK heeft sindsdien geen wettige regering of gerechtshoven gehad. Het gewoonterecht werd in 2001 ingeroepen, de regering en monarchie werden in 2001 ontbonden.
Sindsdien verloren de koningin en alle andere satanische royals alle immuniteit voor de wetten die zij zelf hadden opgesteld, de royals werden onderworpen aan dezelfde wetten waaraan wij nu onderworpen zijn. Dit betekent dat ze gearresteerd en berecht kunnen worden. Het gewoonterecht is de wet van het land, het is onze ware wet. Wij zijn geen dode entiteiten, wij zijn levende, ademende mannen en vrouwen.

We zijn de laatste 5-6 jaar getuige geweest van de vernietiging van de oude garde . Nu wordt het heel duidelijk dat de monarchie en de regering geen macht hebben en alles wat we nu zien, is onderdeel van het wakker schudden van de massa's voor het kwaad.
Herinner je je nog toen Trump in 2018 voor de koningin liep en de massa boos werd?

Dat was ons signaal dat de Royals en Corporation klaar waren.

Weet je nog toen Trump in Churchills stoel zat? Dat was een enorme middelvinger naar de Cabal en Deep State. Trumps World Tour van 2017 was een capitulatietournee.
De Cabal is klaar, ze zijn al lang klaar. 

Als je net wakker wordt, welkom bij de Grote Ontwaking, er is veel om opnieuw te leren.

Geen opmerkingen: