7/29/2024

! Visa en Mastercard zijn dood:

Visa en Mastercard zijn dood: de Quantum Takeover van The Secret Alliance is hier en brengt gerechtigheid met het Quantum Financial System (QFS)!

 

Het wereldwijde financiële landschap is in beroering en onder de oppervlakte schuilt een reeks schokkende transformaties. Onze geliefde VISA en Mastercard staan op het punt van veroudering. De Alliance, een raadselachtig collectief van machtige entiteiten, orkestreert een ingrijpende herziening van het gehele financiële kader en stemt het af op de Quantum Financial System (QFS) debitcard.

Dit is een zorgvuldig geplande revolutie die erop gericht is om de kosten van handelaren te elimineren, die exorbitante kosten die bedrijven en consumenten al tientallen jaren belasten. Stel je een wereld voor waarin deze kosten zijn uitgestorven – het is aan de horizon.

De financiële zekerheid die ons jarenlang is beloofd, wordt eindelijk werkelijkheid. Creditcardmaatschappijen, de vloek van ons financiële bestaan, zullen binnenkort relikwieën uit het verleden zijn. Gestolen kaarten, fraude, identiteitsdiefstal – het zal allemaal worden uitgeroeid door de QFS. Het nieuwe tijdperk brengt Q-telefoons en Quantumcomputers, met Paymasters aan het roer om ons door dit onbekende gebied te leiden.

Bankenrevolutie
Banken zoals wij ze kennen zijn gedoemd. Bankiers, de architecten van onze financiële ellende, worden geconfronteerd met de ultieme afrekening. GITMO is een realiteit waarin velen voor het vuurpeloton zullen staan.

De Gates Foundation?
Die bekende gezichten die je denkt te zien zijn niets meer dan acteurs, marionetten die worden aangestuurd door de White Hats. De echte meesterbreinen achter de schermen? Alleen de tijd zal hun lot onthullen.
Politieke onrust

Zuid-Afrika, een hoeksteen van de BRICS-landen, balanceert op de rand van een regimewisseling. De marxistische regering van het ANC loopt op haar laatste benen en zal binnenkort worden vervangen in overeenstemming met de BRICS- en GESARA-mandaten.

In Irak schrijven financiële manoeuvres geschiedenis: de deviezenreserves van het land stijgen tot een ongekend bedrag van 115 miljard dollar.
 

Lees verder : https://gazetteller.com/breaking-visa-and-mastercard-are-dead-the-secret-alliances-quantum-takeover-is-here-bringing-justice-with-the-quantum-financial-systemqfs/

 

 

 

 

 

 


Geen opmerkingen: