7/28/2024

Het Olympisch vuur is vervangen door een ledlamp:

 Quote:

-Het vuur dat bezoekers overdag kunnen bekijken is eigenlijk waternevel met ledlampen eronder. Het is daarmee een duurzaam vuur, waarvoor geen brandstof nodig is, zegt de organisatie.-


Het zijn de laatste 'spelen' die in wezen om sport zouden moeten draaien .. maar klaarblijkelijk is het verworden tot een platform waar politiek, gender en provocerende satanistische uitingen en streken het beeld en gevoel kleuren..

Israelische IDF-soldaten die zich schuldig gemaakt hebben aan massamoord en GENOCIDE mogen als sporter meedoen aan deze 'inclusieve' spelen en worden zwaar beschermd terwijl Rusland buiten gesloten werd omdat zij het niet eens waren met de coupe die de USA in 2014 in de Oekraine pleegde en de Russen de Russisch sprekende Oekrainers wilden beschermen tegen de oprukkende joodse gretigheid (WEF, AIPAC) .. ..
Tijdens de openingsceremonie werden Christenen op de tenen getrapt.., de Moslims bleven buiten schot.
Het wachten is op een aanslag gepleegd door als Moslim verklede uitverkorenen die dan Allah Akbar roepen zodat omstanders dat aan de media kunnen vertellen als 'bewijs' ?
En dan wordt jodenjacht een wereldwijde 'Olympische sport' ?

Het Olympisch vuur is gedoofd!

De sporters mogen zich nu uitsloven voor kunstmatige industriële LED-lampjes..
Hoe symbolisch is dat? 


Het woord 'Olympisch' wordt ten onrechte gebruikt!
En dat is dus juridisch te bewijzen..
En .. betaalt de organisatie ook CO2 compensatie..? of . is die hoax om geld te kloppen enkel voor hen die als 'gojim' of 'goj' ( = vee) betiteld worden door de zelfbenoemde uitverkorenen die aan het Dagobert Duck-syndroom lijden en kampioen schitzofrenie zijn?

👽

 https://www.ad.nl/olympische-spelen/olympisch-vuur-is-geen-olympisch-vuur-maar-water~a1816d5d/

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: