7/30/2024

Clinton-Rothschild kindersekshandelkamp weigerde onderzoek!!

 

Speciaal rapport! Judy Byington: Clinton-Rothschild kindersekshandelkamp weigerde onderzoek, vernietigd
– Trump leidt redding van duizenden gemartelde kinderen uit ondergrondse tunnels

Clinton-Rothschild kindersekshandelkamp weigerde onderzoek.
https://amg-news.com/special-report-judy-byington-clinton-rothschild-child-sex-trafficking-camp-refused-investigation-destroyed-trump-heads-rescue-of-thousands-of-tortured-children-from-underground-tunnels/


Op 8 juni 2018 werd er in de buurt van Tucson (Arizona) een vermoedelijk kindersekshandelkamp ontdekt. De politie, de staatspolitie en federale agenten van Arizona zagen echter geen reden om het kamp te onderzoeken.

Veterans For Child Rescue van voormalig Navy Seal Craig Sawyer had bewijs van kindersekshandel gevonden en gefotografeerd, zoals aan bomen vastgeketende boeien, speelgoed naast gebruikte condooms en kleine grotten in de grond die alleen groot genoeg waren om een kind in te laten.

Juridische entiteiten uit Tucson weigerden de vondst te onderzoeken, en Sawyer's Vet-groep kreeg geen toegang meer tot het terrein.
Een dag later kon de groep een aantal bulldozers filmen die bewijsmateriaal verdoezelden dat ze hadden gerapporteerd aan juridische entiteiten uit Tucson – dezelfde die weigerden onderzoek te doen.

Eigenlijk was dat niet verrassend. In 2017 werd vermoed dat een kinderhandelschandaal "Tucson-Gate" kinderhandel in verband bracht met de Clintons, de burgemeester van Tucson, Arizona, Jonathan Rothschild en het kindertehuis Casa de Los Ninos. Blijkbaar vond het IG Report duizenden e-mails op de laptop van Anthony Weiner over de Clinton Foundation en hun misdaden tegen kinderen - die de mainstream media nog niet hebben gevonden.

Latere video's die op internet werden geplaatst, toonden huizen langs een grenspad in the middle of nowhere met beschilderde kinderkamers die volledig waren ingericht met generatoren van $ 100.000 en sensorcamera's. Eén video toonde zwarte rook van verschillende branden die duidelijk waren veroorzaakt door de "wet". In een huis vonden ze gemarkeerde kaarten met meer openbare en particuliere landlocaties voor kinderhandel - minstens een dozijn verspreid over een paar bergen. "Het leek erop dat de politie werd betaald om weg te kijken", zei een informant

Kristine Guerra van The Washington Post besprak een meisje van nog geen twee jaar oud dat de avond ervoor bij haar moeder was weggehaald en naar een opvangcentrum van het Office of Refugee Resettlement aan de grens met Texas was gebracht.
Ze schreeuwde en sloeg met haar vuisten op een mat. De opvangaanbieders mochten haar niet troosten. Het was een regel in het opvangcentrum dat personeel de kinderen die zij verzorgden niet mocht aanraken. Vanuit de ervaring van deze auteur zou ik zeggen dat dit een basisregel is voor de mind control van kinderen: traumatiseer ze en help ze vervolgens niet om de stress te verwerken.

In 2016 probeerde John Cruz, voormalig VP van HSBC, aanklachten in te dienen voor kinderhandel, maar Loretta Lynch keek de andere kant op. Iemand die niet wegkeek was Craig Sawyer. Zijn Veterans for Child Rescue deed nog steeds zijn werk en kwam met een nieuwe video, Contraland https://www.vets4childrescue.org/
Trump leidt reddingsactie van duizenden gemartelde kinderen uit ondergrondse tunnels

• Sinds april 2019 zijn in geheime militaire operaties duizenden gemartelde, verminkte baby's, kinderen en tieners gered of dood aangetroffen door het Amerikaanse leger. Amerikaanse Special Operations-teams onder leiding van president Trump en zijn Pentagon Pedophile Task Force hebben de kinderen, lijken, goud, geld en documenten opgeruimd uit een enorm doolhof van DUMBS-tunnels (Deep Underground Military Bases) die onder de VS, Canada en Mexico liepen.

Geen opmerkingen: