7/03/2024

Uitpakken van NESARA/GESARA: een nieuw wereldwijd mandaat:

NESARA/GESARA-wet en de implementatie van het Quantum Financial System (QFS) belooft een nieuwe definitie van de manier waarop verkiezingen wereldwijd worden gehouden.

Dit nieuwe geldsysteem, dat binnen 120 dagen voltooid moet zijn , van 8 juli 2024 tot 5 november 2024 , luidt een dramatische transformatie in die gericht is op het waarborgen van de integriteit, veiligheid en transparantie van verkiezingen.

2024: Uitpakken van NESARA/GESARA: een nieuw wereldwijd mandaat.

De National Economic Security and Reformation Act (NESARA) en de Global Economic Security and Reformation Act (GESARA) zijn wetsvoorstellen in de Verenigde Staten en wereldwijd die erop gericht zijn om diepgaande veranderingen in het economische en politieke landschap teweeg te brengen.

Deze wetten verplichten tot belangrijke hervormingen, waaronder kwijtschelding van schulden, wijzigingen in het monetaire beleid en de implementatie van een nieuw stemsysteem dat is ontworpen om het vertrouwen en de integriteit in het democratische proces te herstellen.

De 120-dagen tijdlijn: een race tegen de klok. De aftelling van 8 juli 2024 tot 5 november 2024 markeert een kritieke periode in dit ambitieuze plan.

Binnen deze 120 dagen moet de Verenigde Staten, het laatste land dat deze veranderingen heeft doorgevoerd, de overgang naar het nieuwe QFS-stemsysteem voltooien.

Deze tijdlijn is niet alleen een bureaucratische mijlpaal; het is een race tegen de klok om een systeem te implementeren dat belooft verkiezingsfraude te elimineren en de transparantie van het stemproces te verbeteren. 

 https://amg-news.com/bqqqm-new-qfs-nesara-gesara-election-voting-system-redesigned-for-all-dave-xrp-lion/

 

Geen opmerkingen: