6/15/2020

Wij Ärtze/ dokters hebben een eed afgelegd en moeten mensen waarschuwen:

Wij dokters hebben een eed afgelegd en moeten mensen waarschuwen: Corona is zwendel!

Bill Gates, eerdere eigenaar van Microsoft, en bedenker van het plan om de hele wereld tegen Corona te vaccineren, wil inderdaad alle 7 miljard mensen op aarde, inclusief zwangere vrouwen, pasgeboren babies en mensen die al Corona hebben gehad(!) laten inenten.

In Duitsland is er in het parlement over een ‘immuniteitspaspoort’ gesproken, maar het wordt voorlopig nog niet ingevoerd. 

Bovendien staat nu ook de bewaking van de burgers door middel van kunstmatige intelligentie, KI-systemen op de agenda, en het internet wordt gecensureerd, d.w.z. de vrijheid van meningsuiting op het internet is intussen ook afgeschaft.
Blijkbaar gaat men er niet van uit dat iedereen zo enthousiast zal zijn over die vaccinatie, die zogenaamd de verlossing moet brengen, ook al lijkt het vooruitzicht om na een inenting vrij te kunnen reizen en een beroep te kunnen uitoefenen verlokkelijk. En omgekeerd, dus als je de vaccinatie weigert, zou je die vrijheden kunnen verliezen, d.w.z. dat je fundamentele grondrechten kunnen worden ontnomen.

Bij de bestrijding van de pandemie en de gevolgen ervan gaat het niet om onze gezondheid. Onze gezondheid wordt door veel grotere gevaren bedreigd, zoals radioactiviteit, fijnstof, glyfosaat, schadelijk voedsel en 5G, waarover niemand in dit verband praat.

Zelfs de mondkapjes die in bepaalde situaties verplicht zijn, zijn niet voor onze gezondheid bedoeld. Integendeel, ze zijn schadelijk, omdat ze tot zelfinfectie kunnen leiden en onze zuurstoftoevoer kunnen afsluiten; met andere woorden ze veroorzaken de symptomen van de ziekte in kwestie, om maar helemaal te zwijgen van de psychologische gevolgen ervan. 

Het gaat ook niet om het bestrijden van een gevaarlijk virus, hoewel ons dat al maandenlang wordt wijsgemaakt.

Vanuit medisch oogpunt is het coronavirus niet gevaarlijker dan het influenzavirus, het verandert voortdurend en bovenal kan het niet met een vaccin worden bedwongen, zeker niet op de lange termijn . Bovendien is er nog helemaal geen vaccin voor gevonden, omdat het virus zelf nog niet eens precies is geïdentificeerd.

Als het vaccin eenmaal gevonden is moet het enkele jaren worden getest voordat het kan worden gebruikt, vooral omdat het virus ook kan muteren.

In een video ziet u Dr. Heiko Schöning die de bevolking van Duitsland, en wereldwijd, wil waarschuwen voor de desinformatie over COVID19.

“Het “coronavirus” virus van dit jaar, het SARS-CoV2,valt onder de seizoensgebonden griepvirussen. En dat is goed nieuws! De maatregelen die wij allemaal beleven hebben NIETS met het bestrijden van dit virus te maken.”

“Maar het slechte nieuws is dat het land in staat van angst leeft. We hebben niet de pest.. Het wordt tijd dat we gaan beseffen dat we middenin een wereldwijde NWO- misdaad zitten.”

“Coronamaatregelen zijn oplichterij en zwendel. 
Als bewijsvoering hebben wij uitvoerige interviews afgelegd met o.a. Wodarg, maar nog veel meer. U kunt alles in .pdf downloaden. Doe het snel voordat zelfs het internet zich tegen ons gaat keren.”

Alles is ook te downloaden via .pdf.
Zie hier de video en daaronder de links naar de betreffende website (die u heel makkelijk in het Nederlands kunt zetten door rechts bovenin uw browser op vertalen te drukken).

Unser Aufruf, der über 1000 namentliche Unterstützer hat:

Ärtze für Aufklärung

 We moeten het NU samen doen. 

Wij, de burgers!

 

Ze hebben een misdrijf gepleegd. Tegen ons.

De cijfers hebben nooit gelogen en wakkere mensen wisten het vanaf het begin. Deze coronahysterie gaat tegen iedere logica in en de maatregelen met desastreuze gevolgen houdt tegenover geen enkele eerlijke rechter stand.
Nederland heeft een misdrijf gepleegd. Tegen ons.

En dit is wat de regering nu met u gaat doen:
Nu krijgt u steun als u aan enkele voorwaarden voldoet. U zit helemaal klem en bent afhankelijk van ons.

DEBAT MET WIEBES
In een Kamerdebat over noodmaatregelen zei Wiebes: “We kunnen niet iedereen redden”. 
De NOS vat het op als BLIJVENDE VERANDERINGEN:
“Ondernemers zullen gestimuleerd worden om hun “bedrijfsmodellen aan te passen.”
en:
“De economie van morgen is niet die van gisteren”, hield Wiebes de Kamer voor. Hij ziet blijvende veranderingen in branches als het toerisme, het transport, en misschien ook wel de winkelstraat:

“Voor zolang als de anderhalvemetersamenleving duurt, of misschien wel voor altijd”

U BENT GENAAID DOOR UW EIGEN OVERHEID!
Onze regering heeft gekozen voor de kant van de ziekelijke globalisten en niet voor de burgers.

De regering maakt je levenswerk, bedrijf en privéleven kapot, vernedert je, deelt 10.000 fikse boetes uit waaronder aan minderjarigen, en stelt vervolgens eisen.
 Uw goedheid is misbruikt. 
Uw gebrek aan (het zoeken naar) informatie heeft u genekt. 
Uw angst heeft hen in staat gesteld het spel mee te spelen. 

Het RIVM, waar Rutte zich constant achter verschuild, zijn hiertoe financieel in staat gesteld door de Bill & Melinda Gates Foundation. 
Een beerput zo groot, u kunt het zich niet voorstellen. Totdat u verder zoekt…

Maak uw bange medemens wakker. De feiten ligt binnen handbereik.
https://www.rivm.nl/nieuws/who-faciliteert-nieuw-poliovaccin-technology-transfer

https://nos.nl/artikel/2334301-wiebes-waarschuwt-voor-te-hoge-verwachtingen-tweede-steunpakket-coronacrisis.html

DOE OOK AANGIFTE! Snel en makkelijk via Wouter Raatgever

HET IS TE BELANGRIJK OM HET DOSSIER UIT TE PRINTEN EN ZELF FYSIEK AANGIFTE TE DOEN! NIET ONLINE! NEEM DUS HET UITGEPRINTE DOSSIER MEE NAAR DE POLITIE. 

Laat je niet wegsturen, want ze zijn verplicht de aangifte op te nemen. Laat het dossier dus ook achter.  En stel vragen aan de agent die de aangifte opneemt. Over wat hij/ zij vindt van de situatie. 

HEB EEN GOED GESPREK. Het gaat erom ze aan het denken te zetten. Geef de agent aandacht.
Dat is gratis. En ze verwachten het niet.

 

Geen opmerkingen: