6/15/2020

800.000 migrantenmisdaden op Duitse volk. En Duitsers? die vluchten massaal uit eigen land!

BRD WIL IMMER MEER MEER MEER IMMIGRATIE

Nadat Duitsland al de minderjarige migranten uit het kamp bij de Griekse grens heeft binnengehaald willen het land nu het liefst alle migranten naar Duitsland halen.

De Minister van Ontwikkeling, Gerd Müller van de CSU (zusterpartij van CDU) vind dat ook de volwassen migranten een plek in Duitsland verdienen. De Duitse Groenen ondersteunen dit plan van harte. (bron) (bron)

Duitsland, het land dat gebukt gaat onder het geweld dat de massa-immigratie met zich meebrengt, bestaat inmiddels al voor meer dan 25% uit mensen met een niet westerse achtergrond. illegalen niet meegerekend. 
Het zal niet lang meer duren voordat 1 op de 3 inwoners van Duitsland een niet westerse achtergrond heeft. (bron)

Het gevolg van de migratie heeft diepe sporen achtergelaten in de Duitse samenleving. 

Alleen tussen 2014 en 2018 zijn er ruim 800.000 misdaden gepleegd door migranten. Dit komt uiteindelijk uit boven 1 miljoen. Vele zaken liepen nog ten tijde van de telling.

Maar Müller en Merkel vinden het prima en willen van geen wijken weten.
Minister Müller heeft het kamp op Moria bezocht. Hij was geschokt om te zien dat een kamp dat plaats biedt aan 3.000 personen bewoond wordt door 20.000 migranten.
Hij claimde dat de omstandigheden in de kampen in Afrika beter zijn dan de omstandigheden in Europa. (bron)
Maar in plaats van een plan om ze dan daarheen te sturen,haalt Müller ze liever naar Europa, met alle gevolgen van dien.

Afgelopen maand haalde Duitsland 47 minderjarige “migranten-wezen” binnen. Dit was onderdeel van een plan tussen 10 lidstaten van de EU die de migranten verdeelden.

Ondanks dat gezegd werd dat de meeste van die migranten-wezen, meisjes van onder de 14 zouden zijn zonder ouders, bleek dat het tegendeel waar was.
Slechts 4 van de 47 migranten waren meisjes. 
De rest waren jonge mannelijke tieners. (bron) (bron)
Een leugen dus.

 HET NIEUWE NORMAAL:
Een 33-jarige Duitser is in München aangevallen door een Irakese migrant met een bijl.
Dit gebeurde vorige week zondag toen de man, die samen met zijn vrouw in zijn auto zat, voor een kruispunt moest stoppen.
Op het kruispunt Burgunderstrasse rende de migrant rechtstreeks op de auto af. De man ging volledig, zonder reden, door het lint. (bron) (bron)
Hij sloeg met beide vuisten op de motorkap. 

De 33-jarige moedige stapte daarop uit zijn auto om de Irakees hiermee te confronteren maar die trok direct een bijl tevoorschijn en begon op het gezicht van de bestuurder in te slaan.
Het halve gezicht van de man werd door de bijl weggesneden.
De bijl miste de halsslagader en de ader in het sleutelbeengebied maar nipt.
De vrouw van de man kon niets anders dan hulpeloos toekijken vanuit de auto hoe haar man bijna werd afgeslacht. Getuigen hebben direct de politie en hulpdiensten geïnformeerd. (bron)

Het is dagelijkse kost in Duitsland. Letterlijk dagelijkse kost. Er zijn zo veel gevallen die de mainstream media, zeer bewust, niet laat zien. En Merkel? Die hebben we afgelopen week niet gehoord over dit verschrikkelijke voorval.

Men is druk met het bestrijden van extreem-rechts. Blijkbaar een groter probleem dan de, inmiddels meer dan een miljoen, gewelddadige misdrijven gepleegd door migranten in de afgelopen 4 en half jaar..


  En de Duitsers? die vluchten massaal uit eigen land!

Geen opmerkingen: