6/15/2020

Brief aan Hugo de Jonge – AstraZeneca met een crimineel strafblad

Brief aan Hugo de Jonge – AstraZeneca, een farmaceutisch bedrijf met een crimineel strafblad>

Hoi Hugo de Jonge,
Wat fijn dat je zojuist een contract hebt ondertekend met AstraZeneca en dat je dat met trots mede deelt.

Deel je dan ook gelijk deze informatie met ons:

Want jij wist toch ook dat de top 3 vaccin producenten ter wereld vandaag 58 strafrechtelijke vervolgingen tegen zich hebben?

Dat het SARS-coronavirus van 2003 een infectie is waarvoor de afgelopen 17 jaar geen vaccin kon worden gemaakt. Het was niet mogelijk en de pogingen waren dodelijk toen ze het probeerden.

Dat er in de geschiedenis van de medische wetenschap er nooit een vaccin tegen coronavirussen gemaakt Is. Nooit. Er bestaat er niet één.

Maar op de een of andere manier heeft de Oxford University in Engeland in 4 maanden, tijd inclusief de $750.000.000 steun van de 
#BillandMelindaGatesFoundation, een vaccin ontwikkeld, de klinische fase van de eerste fase voltooid en nu gaan ze over op menselijke proeven, die op 2000 mensen wordt uitgevoerd in Brazilië, buiten het toezicht om van de North American Health.

En nog beter, het wordt al geproduceerd door #AstraZeneca, een farmaceutisch bedrijf met een crimineel strafblad dat bestaat uit:
2003, pleitte schuldig aan illegale marketing van hun prostaatkanker medicijn en betaalde een boete van $64.000.000, een civiele rechtszaak van $266.000.000 voor valse claims en een boete van $25.000.000 voor Medicaid-fraude.
2004, AstraZeneca werd aangeklaagd in Californië en Massachusetts wegens valse reclame, omdat het beweerde dat een van hun eigen medicijnen dat buiten het octrooi viel, niet zo goed was als hun nieuwe medicijn, hoewel het hetzelfde blijkt te zijn.

En geloof het of niet, die zaken liggen nog steeds bij de rechter. Ze gebruiken het al 16 jaar.


 lees hier verder: 

Ja, ze klinken betrouwbaar
10 strafrechtelijke vervolgingen in de afgelopen 19 jaar.

Hugo, dit wist jij toch ook?
Waarom vertel je ons dit niet? Of staat dit straks allemaal in de bijsluiter?
De bronnen liegen er niet om:
The Netherlands 🇳🇱, Germany 🇩🇪, France 🇫🇷 and Italy 🇮🇹 just signed a contract with @AstraZeneca for the delivery of a possible coronavaccine. An important step. Once we have a vaccine, we are protected. In the Netherlands, in Europe 🇪🇺 and abroad. 👉 https://www.government.nl/ministries/ministry-of-health-welfare-and-sport/news/2020/06/13/contract-for-possible-coronavirus-vaccine-for-europe 

Afbeelding

Geen opmerkingen: