6/21/2020

Er moet een nieuwe staat worden opgericht door de burger.

De nieuwe Republiek der Nederlanden.  Met een nieuw plakkaat van verlatinghe.

 
DE COUP VAN RUTTE 

Vrienden, de komende maatregelen die ons allen zullen treffen, zullen enorme psychologische en maatschappelijke consequenties met zichzelf meebrengen. Enkel en alleen de Koning, kan deze wet nog voorkomen, er vanuit gaande dat het parlement met deze wet zal instemmen. Dit is een kort verhaal, hoe ik over de zaken denk, en hoe ik mijn mede Nederlander wil waarschuwen. 

Koning doe uw plicht! OF ANDERS

Want het hele EUropa project is een onderdeel om onze rechten finaal te minimaliseren en al ons eigendom ook ons lichaam af te pakken zelfs. 
Al deze dingen samen met een doel voor ogen is een complot aan zich met een duidelijk doel dit is terug te vinden in Agenda 2030!!

We zijn getuige van een ongekende wereldwijde lock-down als reactie op de uitbraak van het Coronavirus die bekend staat als COVID19. De wereldbevolking die in de westerse landen leeft, heeft sinds 9/11 meer dan een generatie lang geleerd om in een constante staat van angst te leven. We zijn aangemoedigd om onze vrijheid op te offeren voor een vals gevoel van veiligheid, omdat we elke dag meer en meer geconditioneerd zijn om op de staat te vertrouwen voor bescherming en nu zijn velen van ons afhankelijk van de staat om onze rekeningen te betalen. Ondanks het feit dat de begroting en het tekort van de overheid elke dag exponentieel blijft groeien... Beginnen sommigen in te zien dat er misschien meer aan het officiële verhaal is dan wat men ons laat geloven. 

Slechts weinigen hebben dit misschien zien aankomen en wachten op de volgende fase van wat heel goed een nieuwe stap in de richting van een wereldwijd bestuur zou kunnen zijn. Het zijn juist de mannen en vrouwen die, naast de globale instellingen die er het meeste baat bij hebben, precies dezelfde personen en overheidsinstellingen zijn die de lakens uitdelen... 
Welkom bij COVID-1984 en de officiële uitrol van de Nieuwe Wereldorde... "
 


https://stichtingvaccinvrij.nl/politiek/internationale-politiek/bill-gates/  
https://stichtingvaccinvrij.nl/hoe-zet-je-een-nationaal-verplicht-vaccinatieprogramma-op/
 
Wij leven nu bijna in Noord-Korea nog ff, alleen  heeft een gedeelten van de mensen het nog niet door ! Vreselijk.....

 De 'pandemie' psyop voor totalitaire controle (met Karel van Wolferen) | Compendium Pandemonium #2 

Er moet een nieuwe staat worden opgericht
EN DAT ENKEL door de burger.
 

De nieuwe Republiek der Nederlanden. 
DIT DOE JE Met een nieuw plakkaat van verlatinghe.
 


Deze EU-POLITIEKE coronazi -NWO staat is nu al niet meer leefbaar.

Geen opmerkingen: