7/19/2024

Uw bankrekening , spaarrekening en pensioenrekening zijn veilig:

Wat ze in feite zeggen is dat NESARA aan de wereld zal worden aangekondigd, wat zal aantonen dat ALLES NIEUW begint.



Daarna zal er wereldwijd een systeem van nooduitzendingen in omloop zijn, waar ze letterlijk documentaires zullen laten zien van alles wat er gebeurd is om de massa wakker te schudden.


Maar om dat te doen, zal er  eerst een bericht op EBS zijn dat zegt dat ergens in de komende 5 uur of zo, iedereen thuis moet zijn en een wereldwijde lockdown zal beginnen voor 10 tot 12 dagen.



Tijdens die lockdown zal het op elk station worden uitgezonden en zullen er documentaires zijn om volledige openheid van zaken te geven zodat iedereen kan zien wat er allemaal is gebeurd.

Dus aan het einde van de 12 dagen zal er blijkbaar een 800-nummer zijn dat we dan moeten bellen en vanaf dat punt zullen we onze kwantumafspraak krijgen met bevestigde datum en tijd om naartoe te gaan. (Hier verwijst het naar VR).

Er werden ook andere dingen aangekondigd.

- Blijkbaar hebben we al GLOBALLY ALLEMAAL een bedrag op onze kwantumrekening staan en de reden waarom er de afgelopen weken niet veel informatie van het QFS-team is gekomen, is omdat er een aantal belangrijke dingen aan de hand waren.

Eén van de dingen gaat over ongeveer 75 banken waarvan gezegd werd dat ze in beslag waren genomen en dat alle activa en rekeningen waren afgesloten en dit waren allemaal Cabal-rekeningen.

Deze tegoeden zijn vervolgens meegenomen en verplaatst naar de financiële kwantumrekeningen om teruggegeven te worden aan de mensen.

En ook alle trustfondsen zijn overgezet naar de QFS-rekening. Dus dat is al verplaatst, wat geweldig is!

In feite zal geld na verloop van tijd geen probleem meer zijn. Geld zal letterlijk niet belangrijk zijn omdat iedereen genoeg zal hebben om een overvloedig leven te leiden.

Probeer dus vooruitgang te boeken in plaats van zo lang tegengehouden te worden.

Dit is ongelooflijk nieuws en het is waar we op hebben gewacht.

Ze bevestigden ook dat alle centrale banken zijn opgenomen en ingevoerd in het QFS, dus ze zijn allemaal op de ISO 20022 standaard en het andere ding om te onthouden is dat dit blockchain is en dat er niets frauduleus kan gebeuren omdat alles traceerbaar is.

Elk geld dat wordt verstuurd, kan worden getraceerd. Het stopt corruptie in zijn kielzog.

Er is niets meer aan het verplaatsen van geld achter deuren of banken in het buitenland en dat soort dingen.

Dat kan allemaal niet meer gebeuren.

Al het geld is traceerbaar en onthoud dat dit op een computer van Out of This World is... het is next level spul.

We zitten nu in de laatste stappen. Dan zal de aandelenmarkt crashen, want als dat gebeurt, zal dat het einde betekenen.

Oh, een ander ding is<> dat alle persoonlijke bankrekeningen, alles wordt weerspiegeld in de kwantum financiële rekening, dus we hoeven ons nergens zorgen over te maken.

Het enige dat niet wordt weergegeven zijn de beleggingen en aandelen op de aandelenmarkt. Dat is allemaal weg! ...dus als je een investering op de Beurs hebt, haal het eruit... en dan zal de NIEUWE VOORRAAD worden gelanceerd wanneer het QFS aangeeft dat het kan werken.

Dus al onze bankrekeningen, spaarrekeningen en pensioenrekeningen zijn veilig.

Dit is geweldig nieuws en er staan ons spannende tijden te wachten.

Geen opmerkingen: