7/09/2024

Trump: ''We verklaren een vroege overwinning''

 Iran en Moskou hebben lokale betalingssystemen met elkaar verbonden en doen de Amerikaanse dollar volledig de deur uit. Verschillende Afrikaanse landen en naties. Bereid je voor om de Amerikaanse dollar te laten varen en sluit je aan bij BRICS, waarbij zes landen al onderhandelen. 


Sky Event Inbound
Cabal’s Project Bluebeam Invasion Imminent!
Een False Flag Fake Alien Invasion Event van Fake UFO’s, Hologrammen en Geavanceerde Militaire Geluidswapens

De wereldwijde militaire alliantie heeft hun eigen Project Bluebeam-plan!
De voorbereiding is bijna voorbij!
Het gevoel aan het einde is victorieus!
We verklaren een vroege overwinning!
…President Donald Trump, opperbevelhebber van het Amerikaanse leger

Het is verstandig om minimaal een  voorraad aan voedsel, water, geld, medicijnen en andere essentiële zaken bij de hand te hebben voor uw gezin en deze te delen met anderen in geval van nood.


Wat dacht u van straks geen inkomstenbelasting; geen belasting op lonen; geen onroerendgoedbelasting; geen erfbelasting; geen omzetbelasting op gebruikte huizen en artikelen; geen registratiekosten voor voertuigen; geen vergunningskosten; geen belasting op voedsel en farmaceutische producten?

Wat dacht u van een nationale omzetbelasting van 14-17%, alleen op nieuwe artikelen?
Wat dacht u van een verhoging van de SSN-uitkeringen voor gepensioneerden van 61 jaar en ouder tot $ 5.000,00 PER MAAND?
Hoe zit het met de restitutie van roerende goederen aan mensen die door hen zijn mishandeld?
Hoe zit het met het herstel van het gewoonterecht?
Hoe zit het met het amendement voor het herstel van de adellijke titels?
Wat dacht je van een einde aan de Admiraliteits- en Burgerlijke Rechtvaardigheids wetten?
Wat dacht je van een openlijke verklaring via de massamedia over de implementatie van NESARA?
Wat dacht je van een terugkeer naar het Common Law van vóór 1871?
Wat dacht je van het verwijderen van de hele BAR-samenleving uit deze Verenigde Staten? Het waren tenslotte de Esquires die dit land in de eerste plaats hebben vernietigd.
Hoe zit het met alle agenten die terugkeren naar de rol van “burgers op patrouille” met als taak het beschermen van ons “Leven, Vrijheid en het nastreven van Geluk”?
Wat dacht je van Admiralty en BAR GONE?
 

 

Duizenden mensen verloren hun huis zonder een eerlijk proces of een juryrechtspraak. Andrew Hamilton Pritchard wilde hier iets aan doen.

Een van de staten die berucht is om zijn onrecht in de rechtbanken, was Delaware.
De rechtbanken in Delaware hebben een grote impact gehad op de wereld, aangezien twee derde van de Fortune 500-bedrijven Delaware tot hun thuishaven hebben gemaakt.
Het was bekend dat Delaware een voorkeur had voor het bedrijfsleven, aangezien het enkele honderden miljoenen dollars per jaar ontving (ongeveer 15-20 procent van het staatsbudget) aan franchisebelastingen voor bedrijven.
Dankzij de rechtspraak van het Hof van Delaware kunnen ondernemingen veel meer macht uitoefenen dan rechtvaardig zou zijn.

Zo werden er bijvoorbeeld executieverkopen uitgevoerd door frauduleuze bedrijven die gebruik maakten van frauduleuze documentatie. Hierdoor konden overal in Amerika huizen in beslag worden genomen en gestolen, met volledige goedkeuring van de rechtbanken in Delaware.

In het geval van Joseph B. Elad nam rechter Eric M. Davis van het Delaware Superior Court zijn huis in beslag zonder dat hij ooit was gedagvaard, een hoorzitting had gehad of een proces door een jury. Tegelijkertijd deed rechter Davis uitspraak in de zaak van de Dominion Voting Machine, die nu beroemd is geworden doordat Trump-stemmen tijdens de verkiezingen van 2020 naar Biden zijn gegaan.
Afgelopen donderdag schreef rechter Gorsuch van het Amerikaanse Hooggerechtshof een oordeel dat “ELKE uitspraak van de rechtbank over leven, vrijheid en eigendom zonder behoorlijke rechtsgang en juryrechtspraak onrechtmatig is.”

Op ma. 8 juli 2024 diende Andrew Pritchard een Habeas Corpus-bevel in tegen de staat Delaware om het probleem voor het volk op te lossen. KANGAROO COURTS OF DELAWARE: Geëiste restitutie: $ 140 miljard (rumble.com)

En wie is Andrew Hamilton Pritchard, een man die zijn tijd en middelen zou besteden aan het Amerikaanse volk?
Pritchard was een van de meest senior managers van Cantor Fitzgerlad die de slachting van 9-11 overleefde en hij was de sleutel tot het snel herbouwen van het bedrijf.
De ervaring van het verliezen van honderden mensen die met hem werkten, veranderde hem voorgoed en hij besloot om GOED te doen voor de mensheid.

Andy is een buitengewone Amerikaan wiens familie hierheen kwam op de Mayflower en een van de stichtende families was van General Motors.

 

 

 

Geen opmerkingen: