7/09/2024

Er hangt een gure storm boven EUropa : )

 Een paar dagen geleden ging de leider van de Europese Unie en president Viktor Orban rechtstreeks naar Poetin, tegen de wil van de NAVO in. Deze ontmoeting was net zo belangrijk omdat Viktor Orban een goede vriend is van Trump en onlangs verklaarde dat hij “EUROPA GROOT ZAL MAKEN.”


Deze militaire COMMS zijn belangrijk en vormen het begin van de overgang naar een militaire operatie die OPENLIJK gericht is op de EU Deep State Intelligence.

Ook is hiermee een begin gemaakt met de MASSIEVE verschuiving van de Europese macht, weg van de CIA, WEF, GLOBALISTISCHE corruptie en controle.
ONMIDDELLIJK NADAT DEZE MILITAIRE COMMUNICATIE AAN EUROPA WAS OVERGEGEVEN, ging Viktor Orban naar Rusland.

Daar verzekerde Orban, onder militaire begeleiding, Poetin dat de helft van de Europese landen hun militaire back-upkanalen weer operationeel hadden en klaar waren om opnieuw verbinding te maken met het Russische leger.

Hiermee krijgt Rusland de volledige zekerheid dat de militaire alliantie tussen de VS, Europa en Rusland volgens plan verliep, en dat het merendeel van het Europese leger de Cheyenne Mountain-operaties van Trump en de herovering van de Europese Unie door conservatieve machten volledig steunde.
Deze uiterst belangrijke stap van Orbans ontmoeting met Poetin garandeert dat er geen echte nucleaire gebeurtenis zal plaatsvinden.

Deze bijeenkomst is ook een signaal aan verschillende landen over de hele wereld dat er een krachtig pact wordt gesloten en dat alles volgens plan verloopt om Rusland, Europa en de Verenigde Staten te herenigen in een nieuw financieel partnerschap en handel.

Militaire communicatie geeft aan dat de ineenstorting van het fiatgeld van de CIA Rockefellers/Rothschilds op het World Economic Forum bijna voltooid is en dat de openlijke militaire macht zich tegen de CIA/NAVO-operaties keert.
Iran en Moskou hebben lokale betalingssystemen met elkaar verbonden en doen de Amerikaanse dollar volledig de deur uit. 

Verschillende Afrikaanse landen en naties. 

Bereid je voor om de Amerikaanse dollar te laten varen en sluit je aan bij BRICS, waarbij zes landen al onderhandelen.
Tegelijkertijd worden Amerikaanse troepen uit Niger-bases verdreven en heeft de CIA het land verlaten. De CIA-coup in Afrika is op grote schaal mislukt, terwijl andere Afrikaanse landen vechten om zichzelf te bevrijden van de controle van de VS, CIA, het VK, M16 en Mossad.

De president van Zimbabwe heeft verklaard dat de nieuwe, door goud gedekte munteenheid het enige wettige betaalmiddel wordt, naast de Amerikaanse fiatdollar.
Er heerst enorme PANIEK binnen de militaire topafdelingen en commando's van de EU, omdat generaals en leiders steeds vaker van kant wisselen in de MISTOORLOG.

Er hangt een gure storm boven EUropa! >>>Terwijl de CIA en het Globalist World Economic Forum de controle hebben over het geld en de dollar in realtime instorten.
 

Tienduizenden Deep State-WEF actoren, generaals, commandanten, politici en elitemachten in heel Europa ontvangen geen financiële steun meer (maandelijkse steekpenningen, smeergeld) want hun geld gaat verloren op de Amerikaanse aandelenmarkt en de wereldmarkten die werden gecontroleerd door Rockefellers Deep Dark Ops met DARPA, CIA, BLACKROCK Vanguard State Street-operaties.

 

 

 

 

Geen opmerkingen: