8/31/2021

Wat zijn dat voor ouders die hun kinderen offeren aan de corona-afgod?

Welk weldenkende volwassenen stelt zijn jonge kinderen beschikbaar voor een experiment waar van de bijwerkingen op langere termijn niet bekend zijn?

 Dat ‘onderliggend lijden’ klopt wel –geen hersens!

Na 240.000 spuiten kan vaccineren in de regio alleen nog op A18 Bedrijvenpark in Wehl”, kopte de Gelderlander op 24 augustus jl., maar dit is natuurlijk pertinent onjuist!!!
De prikminister heeft allang overal in de regio de spuitbussen in stelling gebracht, die overal op markten en in achterstandswijken opduiken en daar al weken actief zijn zonder afspraak

 https://lc.nl/friesland/Nieuws-uit-Friesland-van-30-augustus-Demonstratie-tegen-coronavaccinatie-op-school-Drachten-loopt-uit-de-hand-en-PI-Leeuwarden-enkele-uren-in-lockdown-27013661.html


Zo komt er steeds meer negatief resultaat omtrent de vaccins. https://www.ninefornews.nl/japanse-regio-stopt-met-toedienen-moderna-prik-na-vervuiling-met-zwarte-substanties/

 
Kortom blijf vooral met de poten van onze kinderen af. Een volwassen moet zelf weten wat hij of zij doet maar mag nimmer gezonde kinderen aan de experimentele vaccins blootstellen.

 “Ook de scholen kunnen er niet aan ontkomen!!
want er worden zelfs GGD-‘coaches’ verwacht die de prik  bij de leerlingen moeten in ‘masseren’.”
De waarheid is dat scholen er heel goed aan kunnen ontkomen.
Het is een EIGEN keuze van de school om mee te werken en de jongeren te ‘masseren’, net zoals het een keuze is van ouders om geen actie te ondernemen en te protesteren bij de schoolleiding.

Tip; En als de politie naar je identificatie vraagt , moet je met de tegen vraag  beantwoorden van:  of hij in de facto of de jura spreekt (in de fictie of in de werkelijkheid) 

In de werkelijkheid is de politie een werknemer van een commercieel bedrijf en daar heeft geen mens een contract mee en dus is hij niet bevoegd over de burger.

Een identificatie die enkel in de fictie wereld bestaat, want het betekent letterlijk masker.
Daarin elke gemeente verordening ook staat dat een masker dragen in het openbaar strafbaar is zonder vergunning, met uitzondering met het carnaval.

Zo heeft de politie alleen macht over als je hun jou identificatie (masker) laat zien, want dan ben jij een natuurlijk persoon, een entiteit, maar geen mens.
Daar kunnen jullie denk ik wel mee spelen in jullie voordeel.

 

 

Geen opmerkingen: