8/26/2021

Het zijn roofdieren die via de politiek hun Agenda en geestelijke afwijking na streven

 Voor gekochte regeringen en Satanisten is er in de toekomst geen plaats meer op deze planeet.

Ze gaan allemaal onthuld worden welke misdaden ze hebben gepleegd tegen de wereldbevolking en in het bijzonder de Kinderen van deze wereld, om ze als slachtvee te gebruiken voor hun bloed en organen.

Het voormalig en bezet Nederland als provincie van Duitsland, zal in Europa de koploper zijn van Pedofielen met zoals nu bekend is met 70% van kinderen en pedofielen misbruik.

In het stuk Cabal of Deep State land zijn er meer als 130 Ambassade van bijna alle landen, ze hebben een ding gemeen, ze zijn allemaal gesloten en je hoort er niets over in de MSM. Washington DC blijkt echt een moeras geweest te zijn.

Het is geen geheim meer dat Washington DC geheel was afgesloten, de MSM hoor je er niet over.

Als er meer als 300 Kilometer tunnels onder Washington DC zijn, moeten ze ook ergens op aangesloten zitten, anders lijkt het geen zin te hebben en zouden de Satanisten veel eerder door feiten van hun misdaden aan het licht gekomen zijn.

Washington DC is nu bijna met een boot te bereiken, op een klein stuk na, welke via de tunnels te bereiken zal zijn.

De duizenden body backs die stoffelijke resten van mensen van af 3 maanden tot ruim 60 jaar laten alleen het ergste vermoeden van wat het leger onder de grond in de tunnels heeft aangetroffen.

Deze onzichtbare oorlog is over de hele wereld gaande.

Met als dekmantel van C19 gebeuren er per land de meest ondenkbare ontwikkelingen, van Lock Down tot Avondklok, iets wat je normaal alleen in oorlogstijd zou verwachten.

Het is een strijd op leven en door voor de Cabal, terwijl we nu zien hoe ze framen om hun sporen uit te wissen.

Om een misdadiger te ontmaskeren moet je hem niet storen als hij zichzelf verraad.

Dus landen met een avondklok, daar mag je het vermoeden hebben dat zij ondergronds in de tunnels hun eigen sporen willen uitwissen, die hun compromitteert met hun Satanisme.

De premier en Pedofiel Mark Rutte en Ed Nijpels zat vroeger in een clubje met de naam JOVD wat voor pedofilie was; de leeftijd van kinderen moest naar de leeftijd van 12 jaar van deze partij om seks als volwassene met deze kinderen te mogen hebben.

En ook waren zij voor commercieel draagmoederschap… 

 Kijk en luister naar de waanzin die deze man, door trauma's gecreëerde machine toen al uitkraamde 
https://www.youtube.com/watch?v=x6IJmfjf29c

Zo zijn  die "leiders" bewust opgeleid en laten ze hun foute zaken doen, zoals drugs en vooral kindermisbruik om ze er laten mee te confronteren in hun politieke carriere. zodoende zijn ze voorzien in hun misselijke drangen en worden ze gechanteerd om te dienen als slaaf voor de 1% elite. 

De VVD is een pedofiele partij, want Mark Rutte is geen enkeling
Ook Ed Nijpels van de VVD streeft Seks met kinderen vanaf 12 Jaar na.

https://www.groene.nl/artikel/de-kindervriend

Het zijn roofdieren die via de corrupte politiek hun mensonwaardige Agenda en geestelijke afwijking na streven, als echte ongeremde gewetenloze Satanisten.

Daar er over de hele wereld de maritieme wetgeving leidend is blijft hun misdaad redelijk onopgemerkt en ongestraft, als je in Nederland Pedofielen wil oppakken krijg je te maken met de politie die de Pedofielen beschermd, in opdracht van hun hoge leidinggevende die in de club van Pedofielen zitten, waarvan Mark Rutte de Pedobeschermer blijkt.

Juist door de avondklok is vanuit de ruimte met US Space Force de ontwikkelingen over de hele wereld goed te volgen en vast te leggen als bewijzen voor hun berechting.

Alles van telecommunicatie verkeer wordt opgeslagen als bewijs voor hun berechting.

 Welke van onderstaande landen hebben de Clinton Foundation met vele miljoenen gesteund met het belastinggeld van hun eigen bevolking?

Welke landen zijn doorvoer kanalen voor de Mensen en Orgaan en Adrenochrome handel, waarbij Nederland een koploper is bestuurd door een misdadig regiem van Pedofielen onder leiding van Mark Rutte en de Satanische koninklijke familie.

Waar en hoeveel kinderen worden er jaarlijks vermist, waar is evergreen schipping (Hillary Clinton) actief geweest.

De zogenaamde ontwikkelingshulp, waar is deze toegepast en wie waren de uiteindelijke begunstigen, en vergeet daar niet de artiesten die schijnheilig optreden gedaan hebben om als rookgordijn van mensenhandel te fungeren.

Hoe werd het US leger misleid en soldaten misbruikt door het militaircomplex om voor de Elite de misdaden te plegen, het is een zaak van eer om dit ook te beëindigen door het leger, waarbij er over de hele wereld een alliantie is gesmeed, die nu met de grote schoonmaak bezig zijn.

 

 Voor gekochte regeringen en Satanisten is er in de toekomst geen plaats meer op deze planeet.

In 2019 werden meer dan 421.000 kinderen in de Verenigde Staten als vermist opgegeven.
In 91 procent van de gevallen gaat het om een onrustwekkende verdwijning. Van dat aantal belandt ongeveer een zesde van de slachtoffers in de seksindustrie, hoe zit met met de rest van de wereld.

Een onmenselijke Satanische triljoenen handel die alle verdere wereld en drugshandel in de schaduw lijkt te stellen.

https://www.clintonfoundation.org/clinton-global-initiative/meetings/annual-meetings/2015/sponsors

Er zal een correctie in de machtsverhoudingen komen met de invoering van GESARA, want dit kan enkel als de Deep State, Cabal geheel uit de macht genomen is.

Het startschot komt vanuit de Alliantie en de VS legerleiding die voor zover mogelijk de RV, GCR zal uitrollen, om de Cabal Centrale banken buiten spel te zetten.

Klaus Schwab (Ernst Blowfeld) en zijn (Specter) misdaadsekte van het Wereld Economic Forum, IMF, Wereldbank, ECB, kunnen hun agenda niet uitvoeren zonder geld!
Goud en invloed op de wereldfondsen van GESARA die via de QFS grootboek programma met goudcertificering als nieuw waardevast betaal systeem het Cabal systeem vervangen heeft.

Als de dagen die Generaal M Flynn nodig heeft voorbij zijn en het hoge gerechtshof de kiezersfraude moet behandelen, en bij weigering het Leger direct tot actie overgaat om de Grondwet van 1776 te gaan uitvoeren, om de US en zijn bevolking te beschermen van buitenlandse en binnenlandse terroristen uit de leugenachtige politiek onder hoogverraad voor een krijgstribunaal te berechten.

Dit gaat echter over de hele wereld gebeuren, daar de US zijn herstelde grondwet, en de buitenlandse inmenging in de verkiezingen van 2020 dit als bezettingsmacht van veel landen rechtvaardigt, als een Neurenberg 2.0 voor de misdaden die de elite hebben gepleegd tegen de wereldbevolking.

Dan pas is het 100% veilig de GESARA fondsen vrij te geven, om de mensheid uit de armoede en onderdrukking te halen.

Dan pas is het 100% veilig de GESARA fondsen vrij te geven, om de mensheid uit de armoede en onderdrukking te halen.

Alle globalisten zijn gedoemd te sterven, een kleine stap voor hun, maar grote voor de mensheid.

Zij die betrokken zijn bij de misdaad en Genocide of valse C19 Plandemie hebben hun hand duidelijk overspeeld door hun arrogantie en misplaats machtsvertoon tegen de wereldbevolking.

De EU en Satanische Globalisme is dood, Deep State en Cabal kunnen geen kant meer op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: