8/08/2021

Malcolm Roberts: “Jullie staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis!”

Australische senator Malcolm Roberts: “Jullie staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis!”

Degenen die mensen opsluiten omdat ze gezond zijn, demonstranten arresteren, pepperspray op kinderen gebruiken, oma’s in elkaar slaan, boeken en elektronische berichten verbieden, social media censureren, dreigbrieven sturen, kleine bedrijven dwingen te sluiten en veilige medicijnen verbieden die zich al zestig jaar hebben bewezen, staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis”, zei hij deze week tijdens een toespraak in de Australische Senaat.

De senator wees erop dat New South Wales het leger heeft gebruikt om onschuldige, gezonde burgers in hun huizen op te sluiten.

“Dit kan alleen beschreven worden als een staat van beleg. Bij de recente vrijheidsmarsen hebben we gezien wat er gebeurt met burgers die gebruik maken van hun recht om te demonstreren.
Mensen worden gedemoniseerd, vervolgd en in de media zwart gemaakt.”

“Als de regering kan bepalen wie vrij is en wie niet, dan is dat geen vrijheid en is niemand vrij. 

Een crisis wordt altijd gebruikt om maatregelen te rechtvaardigen die niet het volk maar de regering beschermen, een crisis die heel gemakkelijk kan worden teweeggebracht door de PCR-test van 24 naar 42 cycli te verhogen, wat meestal leidt tot valse positieven.” zei Roberts.

Elke nieuwe maatregel leidt tot verzet, waarna de regering nog harder optreedt.
De senator zei dat de regering van premier Morrison zich gedraagt als een gokverslaafde die blijft gokken, zelfs als hij verliest, en niet opgeeft. 

Nu er soldaten op straat zijn, vraagt Roberts zich af waar dit zal eindigen.

“Australiërs worden opzettelijk gedemoraliseerd om gehoorzaamheid af te dwingen. Toen Corona voorkwam, waren er weinigen met mondkapjes, en de deskundigen en autoriteiten zeiden dat mondkapjes niet nodig waren. Nu worden dezelfde ondoeltreffende mondkapjes gebruikt om de mensen bang te maken en te doen gehoorzamen. Het neerslaan van het verzet vernietigt de hoop en zonder hoop hebben we geen toekomst.” aldus senator Roberts.

Hij zei ook dat het totale sterftecijfer, inclusief het sterftecijfer ten gevolge van Corona en griep, een historisch dieptepunt had bereikt.

LEES VERDER 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: