2/08/2020

NEXIT IS PURE WINST want De EU is onwettig!!!!!

De Europese Unie is een onwettig tot stand gekomen gedrocht onder druk van de geallieerden vanaf het moment dat het Derde Rijk viel. Nederlanders hebben als burger met de EU dus niets te maken, men heeft er niet om gevraagd en men heeft er niet over kunnen stemmen. Simpel. 

Nederland en de EU zijn onverbrekelijk aan elkaar gebonden en veroordeeld – Nexit is dus een collectieve harakiri. 
Althans, als we regering, media en vooral het financieel-economische machtskartel moeten geloven. We staan voor een voldongen feit, het gaat met Nederland uitstekend en tekorten van € 20 miljard of meer lachen we gewoon weg. 
Met andere woorden: dat halen we uit de vette pensioenpotten, waar het geld tegen de plinten klotst, maar o zo problematische vooruitzichten hebben. 

Met die pensioenfondsen wordt de “stikstoftruc” uitgehaald, het doel heiligt de middelen. Pensioenfondsen bulken van het geld, maar de sombere prognoses worden gebaseerd op niet bestaande rente-voeten. Het maakt niet uit: als er maar een probleem is. Ondertussen worden de kassen van staatswege leeggeroofd, maar door alle rimram er omheen hebben we dat niet in de gaten.

De EU is dus onwettig en moet met terugwerkende kracht worden ontmanteld door Nederland de vrijheid terug te geven.
Nederland heeft de EU nodig, vandaar dat wij ieder jaar tegen de € 3 miljard het land uit sluizen? 
Dit is typisch politiek correct gedachtegoed. Iets beweren wat exact het tegenovergestelde moet zijn om de waarheid te weerspiegelen. Het is politiek correct geleuter voor: “De EU heeft Nederland$$$ nodig.”

Geen opmerkingen: