2/17/2020

Boeren gooien op 19 februari 'ALLE REMMEN LOS' Zonder boeren geen gezond eten!

Alle steun aan de boeren de 19e! Ik ga een dagje thuiswerken.

Festivaldirecteur Mark van den Oever opent het Farmers Defence Festival om 11.55 uur. Headliner is Mark Rutte, al is het nog niet bekend of hij überhaupt zin heeft om zich tien minuten lang de huid te laten volschelden door een stel boze burgers.

De boeren durven tenminste van zich te laten horen. Ik heb daar respect voor! 
Onderwijsland durft nu maar liefst 2 dagen de school dicht te gooien.. Nou nou, van mij mogen ze 1 week dicht. Het is allemaal zo liefjes.. Ik hoop dat de boeren alles platgooien.. Het volk zou het altijd moeten steunen. Alles wordt vakkundig afgebroken.. Dat we het überhaupt toestaan.

Nou worden boeren van hun grond onteigend vanwegen vermeende stikstof milieu problemen  voor windmolens en nieuwbouw voor nieuwkomers en tegelijk proberen de eu- globalisten het CETA verdrag er door te drukken, duh?

 Een hele bedrijfstak wordt langzaam om zeep geholpen door de waanideeën over milieu en klimaat verenigd in D’66 en GroenLinks met gedoogsteun van de nepliberaal Rutte. Wat moet de VVD-stemmer zich bedrogen voelen en wat te denken van de boeren die trouw op het CDA hebben gestemd. De partij die de dolk in hun rug nog eens omdraait.

Voor de Nederlandse vissers wordt het ook niet beter. Die zijn al genaaid met de puls visser affaire en raken nu vreselijk veel visgronden kwijt vanwegen de belachelijke windmolen parken.
Leuke he? Die globalistische plannen van UN agenda 2030. 


En de rechtse partijen FvD en PVV zullen de boeren ook niet veel kunnen opleveren. Want als er één EU- doodsteek is dan is het wel Nexit. 
 
Nexit ; begin van de oplossing voor alle problemen.  
Terwijl de roergangers van dit wurg- kabinet druk bezig zijn met afleidende kreten over migratie- stop, aanpak aso- azc'ers en geld voor iedereen, worden op de achtergrond boeren, vissers, commando's, leraren, zorgmedewerkers (en wie eigenlijk niet) aan het lijntje gehouden en regent het meldingen over door ambtenaren achter gehouden - en aangepaste - en kwijt geraakte rapporten. 

De door iemand (uit de randstad ?) gemelde "plek aan tafel" is een lachertje en dat de boeren beginnen met doordrukken is een teken aan de wand.
 Rutte cs voelen het tij keren en stuiptrekken nog wat na. 12 jaar liegen de regenten de boel al voor. 
Tijd voor een omslag. Nexit!

Herstel van vrijheid en soevereiniteit middels een Nexit  

We zijn langzaam het moeras van de EU ingelokt en hebben meermaals aan de noodrem getrokken maar werden genegeerd.
De EU is een gedrocht. Een construct van de Duitsers, ditmaal met hulp van onderdanige en meeprofiterende Franse poedels, om wederom de rest van Europa te kunnen overheersen.
Die Führerin van de EU zit niet in Brussel maar in Berlijn.https://farmersdefenceforce.nl/winkel 

Geen opmerkingen: