2/29/2020

Drain the swamp! Baudet over EU complot - 100% waar!

Dus Thierry is een complotdenker? 

EIN VOLK EIN REICH EIN FUEHRER 

Keihard bewijs tegen een incompetente Tweede Kamer zonder kennis van zaken en zonder gezond verstand. Hilarische afgang met scheldende verliezers. 

 Afgelopen dinsdagavond 18 februari 2020 vond het debat over de Europese Unie plaats. Het is voor de eerste keer in Nederland dat een politicus publiekelijk zo uitgebreid toelicht hoe de Europese Unie in elkaar steekt en wat de globalisten precies van plan zijn. 

Het is zo ontzettend belangrijk dat meer mensen in Nederland dit gaan zien en ook echt eens serieus luisteren naar wat een grote groep Nederlanders ze te vertellen heeft. 

Veel mensen zijn heel goed geïnformeerd over wat er zich in de wereld afspeelt. Vaak normale fatsoenlijk mensen die niet per definitie "rechts" zijn maar open staan om eens op onderzoek te gaan voordat ze een (voor)oordeel hebben. 

Zowel Thierry als velen van ons weten dat dit pas het topje van de ijsberg is. 

Maar tot nu toe konden alleen onafhankelijke media proberen de mensen te overtuigen van de waarheid achter de EU. 

Het is dapper van Thierry. Je weet niet hoe het valt. 

Hoeveel mensen zijn er daadwerkelijk wakker? 

Hoeveel mensen zijn er nog steeds die dit niet kunnen volgen en je als een complotdenker neerzetten terwijl je in principe feiten voorleest. 
Dat zelfs Omzigt zo irrationeel reageerde op deze feiten was verbijsterend. 

 Lodewijk Asscher gedroeg zich hilarisch omdat hij zelf niet doorheeft dat juist hij zo´n useful idiot is en Rob Jetten heeft vandaag laten zien dat het een heel slecht en vals mens is. 

Drain the swamp! Dan kunnen wij binnenkort stoppen en weer een normaal leven leiden. In een mooi Nederland met een samenleving gebaseerd op gezond verstand en een rationeel beleid van realisten met een hart.

 Download hier het complete EU document: https://www.filehosting.org/file/deta...
 Baudet over EU complot - 100% waar!1  EU leger, 1 EU vlag. 1 EU volkslied
De ware aard van de Europese Unie. Voor mensen die de waarheid willen zien en weinig vertrouwen hebben in onze (staats)media. Wij kunnen de toekomst (nog) bepalen


Dr. Rath heeft vanuit o.a. het Nürnberger Tribunal alle bewijzen van , de donkere, kant der EU

Zijn Video oproepen en waarschuwingen aan het volk van Europa mogen nietvan You Tube verwijdert worden omdat het de waarheid is met zichtbare bewijzen.

als ( behalve de manipulerende EU oproepen ) https://www.youtube.com/watch?v=bjwrFAubowQThe Nazi Roots of the 'Brussels EU ...
Dr. Rath and his Foundation have received prestigous awards for civil courage. ... a responsibility to alert the people of their countries and the world about the undemocratic nature of the 'Brussels EU'


Geen opmerkingen: