2/24/2020

NEXIT!!!!!! EU wil €1000 miljard aan klimaat<>EU IINKOMEN gekte geven!WAAROM GEEN NEXIT PVV?
De PVV ziet het niet zitten en maakte een video om te laten weten de zet van Brussel af te keuren. Fractievoorzitter Wilders liet weten dat hij het geld beter besteed ziet aan pensioenen of of belastingverlaging.
PVV-Kamerlid Alexander Kops voegt toe dat het klimaatbeleid in de levens van alle Nederlanders ingrijpend gaat veranderen. Wonen, reizen en eten zal voor miljoenen landgenoten nooit meer hetzelfde zijn, waarschuwt de parlementariër. Kops’ collega Vicky Maeiijer vraagt zich af waar “klimaatpaus” zich mee bemoeit. Heeft hij “niks beters te doen”, wil ze weten.
” De EU wordt dus “steeds gekker en gekker,” spoedt Maeijer zich dan nog te zeggen.


 ZET UW OVERHEID OPZEI!!

Syp heeft helemaal gelijk. 
De burger wordt door overheden op alle niveau's; gemeentelijk, landelijk en Europees alleen nog maar gezien als pinautomaat, maar dan wel een pinautomaat waarvoor je geen rekening, pasje of pincode nodig hebt. 
Verder moet de burger z'n mond houden en wordt met name als lastig gezien. 
Dit is het probleem van de politiek in alle westerse landen. 
De burger vertrouwt de politiek niet meer en de politiek vertrouwt de burger niet en wil die alleen nog maar hebben om de rekeningen te betalen.

SUJET SHAMS interviewt SYP WYNIA over zijn nieuwe boek ‘Tegen de onzin’, ‘kroniek is van de Rutte-jaren’. 

Over emotiebeleid en nationaal schuldgevoel. Waarom heeft Nederland toch zo weinig ruggengraat? Waarom geven we alles maar op: taal, landschap, tradities? 
Het lijkt wel of de bovenlaag van Nederland geen zelfvertrouwen heeft en het land weggeeft aan iedereen die het opeist. En gewone mensen, die hebben geen invloed. 

Meer informatie over het boek ‘Tegen de onzin’ hier https://www.wyniasweek.nl/winkel/ #VolgWyniasWeek

Geen opmerkingen: