2/19/2020

De ware aard van de Europese Unie> Voor mensen die de waarheid willen zien

  Walter Hallstein: Prominent Nazi Lawyer – And Key Architect of the ‘Brussels EU’
De nazi jurist Hallstein werd tot president van de voorloper van de EU
Frans Timmermans and his obsession with "diversity"
-voor de vernietiging van Europa -

 De huidige EU-leiders, waar niemand van ons zelfs voor of tegen KAN stemmen, zijn de Hitlers en Mussolini's van deze tijd. 
Nazi Bernard werkte voor IG Farben en IG Farben was o.a. bouwer van de vernietigingskampen. Die man is ons gebracht als een sprookjesprins, maar met zijn Duitse, Britse en Amerikaanse makkers legde hij de basis voor veel ellende.
Hij was met hen oprichter van de Bilderberg groep, die de EU gestalte heeft gegeven met Van Rompuy aan het hoofd.

Zij proberen een heel continent over te nemen, die dan onder hun wetten en regels moeten leven met nul inspraak voor de burger. 
Geen referendum, geen presidentsverkiezingen, niks van dat. Betalen en je mond houden. 

Niet nadenken maar voordenken

Dit is geen complottheorie, dit is een staatsgreep.


Ik ben blij dat Thierry het zo letterlijk benoemd!

Asscher doet alsof de Europese Unie niet het doel heeft om uiteindelijk één superstaat te worden. 

Ondanks het feit dat dit sinds 1957 het uitdrukkelijke doel was van de bedenkers van de EU. We zien de laatste jaren hoe snel het gaat: we hebben één munt, één monetair stelsel en binnenkort: één continentaal klimaatbeleid.

 Mensen als Jetten zijn er heel open over: daarna volgt een Europees leger en Europese belastingen, maar mensen als Asscher en Rutte blijven de bevolking voorhouden dat dit niet zo is. 

Het komt wel!  
FVD blijft dit blootleggen, FVD blijft strijden voor Nederland. Sluit je aan! 

✓ Blijf gratis op de hoogte van alles wat FVD doet


✓ Word ook lid van FVD voor maar €25 per jaar https://fvd.nl/word-lid De NAZI-roots van de EU

 De nazi jurist Hallstein was professor in de rechten en economie aan de universiteit van Frankfurt, waar het hoofdkwartier was van chemiekartel en voornaamste Nazi-financier IG farben. 

Deze Hallstein werd tot president van de voorloper van de EU -  
de Europese Commissie - benoemd. Lees alle details met foto's  in dit duitse  e-book.


De ware aard van de Europese Unie. Voor mensen die de waarheid willen zien en weinig vertrouwen hebben in onze (staats)media. Wij kunnen de toekomst (nog) bepalen!!
 
Dr. Rath has become a voice of conscience exposing the global conquest plans of the chemical/pharmaceutical Cartel in our time. 

 Attacked by Cartel media the world over, Dr. Rath and his Foundation have received prestigous awards for civil courage. 

The ‘Relay of Life’ Award – presented by survivors of the KZ Auschwitz and other Nazi concentration camps was conferred with the mandate: ‘Never again!’
On Monday, December 10, 2012, the so-called ‘Brussels EU’ received the Nobel Peace Prize – allegedly for preserving peace in Europe. Now that the dust has settled, the people of the world deserve to learn the facts behind this PR event:


  1. The ‘Brussels EU’ is not a democratic body. Neither its president nor its executive body, the so-called ‘EU Commission’ can be elected – or unelected – by the people.

 

Boek: De Naziroots van de "Brusselse EU"

 Dit boek, dat werd geschreven Paul Anthony Taylor, Aleksandra Niedzwiecki en dr. Rath, beschrijft hoe de belangrijkste architecten van de Europese Unie werden gerekruteerd uit dezelfde groep technocraten die al plannen hadden ontworpen een naoorlogs Europa onder de controle van de nazi's, IG Farben en het chemisch-farmaceutisch kartel.
 
Een van de centrale onderwerpen in het boek is de figuur van Walter Hallstein, de eerste president van de Europese Commissie, die lid was van meerdere naziorganisaties. 

Het bewijs hiervan wordt geleverd in de vorm van officiële documenten in hoofdstuk 2. 

Het boek bevat ook de tekst van een werkelijk verbazingwekkende toespraak gegeven door Hallstein in januari 1939 waarin hij, onder andere, het bekrachtigen van de Neurenbergse rassenwetten van de nazi's in bezette landen, als een topprioriteit voorstelde. 

De tekst van deze toespraak wordt ondersteund door kopieën van een origineel persbericht en een handgeschreven pagina uit een manuscript van Hallstein.
Voorlopig is dit baanbrekende boek alleen beschikbaar in het Engels.


Geen opmerkingen: