4/14/2024

PEDO-Sandforts....Erotische momenten in het werken met kinderen

Een Nederlands-Amerikaanse academicus met een geschiedenis als pleitbezorger van de normalisering van seksuele relaties tussen volwassenen en kinderen heeft een werkrelatie gehad met de World Professional Association for Transgender Health (WPATH). 


Het onderzoek van Theodore Sandfort is onlangs nog, in 2016, gepresenteerd op het symposium van de organisatie, meldt Reduxx.

PEDO-Sandfort, een aan Columbia verbonden academicus en LGBT-activist, werkte eerder met zelfverklaarde pedofielen in Nederland, waarbij hij het seksueel misbruik van jongens door volwassen mannen documenteerde als bewijs ter ondersteuning van zijn theorie dat relaties tussen volwassenen en kinderen ‘overwegend positief’ zijn.

Voordat hij naar Columbia University verhuisde , behaalde Sandfort een doctoraat in de klinische psychologie aan de Universiteit Utrecht in Nederland.
Ook was hij voorzitter van de interfacultaire afdeling Lesbische en Homostudies van de Universiteit Utrecht en directeur van het onderzoeksprogramma ‘Diversiteit, Levensstijl en Gezondheid’ van het Nederlands Instituut voor Sociaal Seksuologisch Onderzoek.

Sandfort is lid van de faculteit aan de Columbia’s Mailman School of Public Health en is ook werkzaam geweest als hoogleraar klinische sociomedische wetenschappen, en werkte bij het HIV-centrum van de universiteit samen met voormalig WPATH-president en
directeur van het Gender Identity Program van de instelling, Walter Bockting .
Net als Sandfort verhuisde Bockting vanuit Nederland naar Columbia University, nadat hij zijn doctoraat in de psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam had afgerond.

Bockting en Sandfort werkten ook professioneel samen toen ze in 2015 lid waren van de redactieraad van het academische tijdschrift Psychology and Sexuality .

Het jaar daarop, in 2016, werd onderzoek, mede geschreven door Sandfort, gepresenteerd op een WPATH-symposium in Amsterdam.

Het artikel, getiteld ‘Gender non-conformity and peer Victimization: Sexual Attraction and Gender Differences by Age’, richtte zich op de ervaringen van Nederlandse adolescenten van hetzelfde geslacht tussen 11 en 18 jaar.
De studie concludeerde dat gender-non-conforme jongeren gepest werden door hun leeftijdsgenoten, wat ertoe leidde dat Sandfort en zijn collega’s aanbeveelden dat “belangrijke educatieve boodschappen die seksuele en genderdiversiteit behandelen, tijdens de kindertijd vóór de vroege adolescentie moeten worden overgebracht.”

Eerder werk van Sandfort ging echter over sympathieke weergaven van pedofiele relaties tussen volwassen mannen en adolescente jongens. De afgelopen jaren had hij ook toegang tot kwetsbare jongeren in het pleegzorgsysteem van New York City en in 2020 werd hij uit deze functie ontheven toen zijn verontrustende onderzoeksgeschiedenis over de seksualiteit van kinderen aan het licht kwam.

In 1983 schreef Sandfort een artikel voor Youth and Society ( Jeugd en Samenleving ) met de titel ‘Erotische momenten in het werken met kinderen’, een kleinschalig onderzoek naar seksuele verlangens onder vijf volwassen groepsleiders voor de kinderen onder hun hoede.


De mannen beschreven dat ze seksueel genot ontlenen aan het werken met kinderen, vooral wanneer ze samen sporten, de kinderen wassen of ze op schoot houden.

Eén man, geïdentificeerd als “Lex”, vertelde dat hij opgewonden was terwijl hij kinderen van “2 of 3 jaar oud” kietelde, alleen zijn ondergoed droeg en vervolgens de geslachtsdelen van de peuters aanraakte.

 

De mensheid is zwaar ziek !!!!

Bron: https://dissident.one/

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: