4/26/2024

Mindcontrol-programmering van de CIA:

Judy Byington Bombshell Report: Hanks, Streep, Spielberg, Lucas, Nicholson en Spacey beschuldigd van kindersekshandel terwijl Trump het moeras schoonmaakt


Tom Hanks, Harvey Weinstein, Meryl Streep, Steven Spielberg, George Lucas, Jack Nicolson, Kevin Spacey, Isaac Seth Green, Hollywood Allison Mack's “Smallville” NXIVM Cult, vader van Nicole Kidman Anthony Kidman, voormalig BBC-directeur en Chief Executive van de New York Times Mark Thompson, senator Jon Tester uit Montana en grote bedrijven zoals Seagram's Liquor Company zijn door slachtoffers van kindersekshandel genoemd als deelnemers aan, of op zijn minst aanwezig op kinderpedofiele feestjes, terwijl sommige van die Hollywood-elites zijn aangeklaagd en/of gearresteerd.

Kindersekshandel leek diepgeworteld te zijn in Hollywood en was verbonden met de mindcontrol-programmering van de CIA en internationale kindersekshandel. Hollywood begint wijd open te barsten...

Sarah Ruth Ashcraft beweert dat ze werd onderworpen aan hersenspoeltechnieken van de CIA, dat ze op 13-jarige leeftijd kinderseks naar Hollywood werd verhandeld en werd verkracht door Tom Hanks. Ze geloofde ook dat 99% van de kinderontvoeringen en kindersekshandel in de VS door de CIA werd geleid.

“Zoals de Australische acteur Anthony LaPaglia zei: iedereen die vijf jaar of langer in Hollywood is geweest, wist van Harvey Weinstein.
Pervers roofdier Harvey Weinstein wordt tot zondebok gemaakt om de waarheid over Hollywood te verbergen – beroemde mannelijke en vrouwelijke pedofiele acteurs en producenten die graag kinderen verkrachten.

Meryl Streep werd door Ashcraft genoemd omdat ze de voorkeur gaf aan seks met 14-jarige meisjes op speciaal georganiseerde pedofiele feestjes in Hollywood.

“Dat is de reden waarom Meryl Streep en Tom Hanks het zo goed met elkaar kunnen vinden na Harvey Weinstein en het sheknew-schandaal, waarom Meryl Streep de veroordeelde pedofiele anale verkrachter van een 13-jarig gedrogeerd meisje steunde in het huis van Jack Nicolson, en waarom ze Weinstein “God” noemde tijdens een dankwoord.”

Ashcraft zei ook dat Tom Hanks en Meryl Streep samenwerkten met een andere Hollywood-pedofiel, Steven Spielberg, om een ​​film te maken.

“Spielberg verkracht al tientallen jaren kinderen, samen met zijn pedomaatje George Lucas – met wie de hele cast van Star Wars seks moest hebben om hun rol te krijgen. Carrie Fischer zei dat ze met George Lucas naar bed moest om de rol van Leia te krijgen – en stierf weken later op mysterieuze wijze.

Blijkbaar was Nicole Kidman het slachtoffer van deze en wat bekend staat als satanische aanbidding volgens kinderhandelslachtoffer Fiona Barnette. “Sydney University herbergt het Australische hoofdkwartier van de OTO (Ordo Templis Orientis) waar Antony Kidman (vader van Nicole Kidman) en mijn andere belangrijkste daders lid van waren. Toen ik negen was, was ik er getuige van dat Antony Kidman de rituele moord op een jonge jongen in de Great Hall van de Universiteit van Sydney voorzat.

Nicole Kidman was elf en aanwezig, zittend op de eerste rij, tijdens deze moord. Dit was een rituele moord met OTO-thema, waarbij Kidman en vier anderen gekleed waren in nogal kampachtige, theatraal gekleurde gewaden gebaseerd op het Eastern Star-pentagram dat de uitlopers van Alistair Crowley Thelema domineert, waaronder de Vrijmetselarij en de OTO.


Dat kan allemaal snel veranderen als de geldbronnen worden weggenomen,
 
met een verwachte Global Valuta Reset onder leiding van de BRICS Alliantie. Er werd verwacht dat de wereldvaluta's spoedig zouden terugkeren naar de Gouden Standaard en de natuurlijke hulpbronnen van een land zouden ondersteunen. Die verandering zou het neerhalen van het huidige mondiale monetaire systeem met zich meebrengen, inclusief de Centrale Banken, de Federal Reserve, de IRS, de CIA en zelfs het Vaticaan, en zou uiteindelijk en op natuurlijke wijze moeten resulteren in het begin van het einde van de internationale drugs-, wapen- en kinderhandel – plus de chantage van politici die de wereldrijkdom controleren.

“De CIA gaf hun gevestigde belangen in kinderhandel toe in hun onthulling uit 2008 dat zij sinds de oorlog in Vietnam kinderprostitutie-vangstringen hebben opgezet om hun tegenstanders in het Congres in de val te lokken. Een lucratief imperium van drugs- en mensenhandel is politiek versterkt door het voortdurende gebruik van kinderprostitutie door binnenlandse spionagediensten om politici en leiders te chanteren en te controleren.” (Washington DC  Rock Creek Free Press,  december 2008 vol.2 nr.12).
Eigenaars van het huidige monetaire systeem – de Rothchilds en andere families, waaronder koningin Elizabeth, Rockefellers, Bushes en Clintons, geloofden dat ze afstammelingen waren van een buitenaards ras genaamd de Anunaki (lange, blanke, blonde demonen met blauwe ogen) en vonden het hun plicht om te regeren boven de wereldbevolking.

Er werd aangenomen dat deze machtige elites hun geld, macht en connecties met verschillende maffia's en geheime diensten, waaronder de Australische veiligheidsinlichtingendienst, de CIA en de Britse inlichtingendienst, gebruikten om kinderen te verwerven door middel van ontvoering en het fokken van hun eigen kinderen. CIA Mind Control-technieken (we hebben het over regelmatige verkrachting, marteling en gedwongen deelname aan kinderofferrituelen) programmeerden de kinderen en transporteerden ze vervolgens internationaal om VIP-pedofielen te dienen.
Dit zorgde ervoor dat alleen gechanteerde, gecompromitteerde politici, militairen en regeringsfunctionarissen over de hele wereld leidende posities bezetten.

Volgens inlichtingenbronnen zijn duizenden kinderen die de Amerikaanse grens oversteken ontvoerd of verkocht voor kindersekshandel om te voldoen aan pedo-seksverzoeken van hooggeplaatste Amerikaanse functionarissen, waaronder leden van het Amerikaanse Congres en staatswetgevers. Een aanzienlijk aantal van deze hooggeplaatste elites wordt al geruime tijd in de gaten gehouden, waarbij sommigen betrapt worden op het oproepen van kinderen die zij “besteld” hebben voor seks.

Sinds Trump zijn oorlog tegen de mensenhandel heeft verklaard en van plan is het Washington DC-moeras op te ruimen, zijn er het afgelopen jaar duizenden verzegelde aanklachten ingediend bij federale rechtbanken in elke staat van de unie.
Deze aanklachten – waarvan de meeste vermoedelijk betrekking hebben op zedendelinquenten – zouden deze maand worden onthuld. 

Dankzij het ITCCS en het Internationaal Common Law Hof van Justitie stond de veroordeelde kinderhandelaar paus Franciscus onder aanklacht van de rechtbank en kon hij al op 11 augustus worden gearresteerd.  /beroemdheden/2018/07/paus-francis-faces-august-arrest-resignation-for-child-offers-2475430.html
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen: