4/26/2024

Ouderen stierven niet aan corona, maar werden geëuthanaseerd:

 Ouderen stierven in april 2020 niet aan corona, maar werden systematisch vermoord! 

Dit is Moord met voorbedachte rade en niets anders!!!

De sterftepiek in april 2020 was niet het gevolg van corona, maar injecties met het middel midazolam die op grote schaal werden toegediend aan ouderen, concludeert Sy. Dit wijst er volgens hem op dat er mogelijk een beleid werd gevoerd waarbij mensen systematisch zijn geëuthanaseerd.Hij heeft er een paper over geschreven.
Midazolam en Remdisivir leggen de nieren plat waardoor er vocht ophoopt in het lichaam.
Vervolgens zijn dezer mensen overleden aan long covid volgens het ziekenhuis en er werd een mooie premie binnengehaald.
 

Het lijkt meer op betaalde huurmoorden.
en vermoord met een ventilator wat de longen kapot maakt.

 Exact hetzelfde gebeurde het in de verzorgingstehuizen, daar is een verpleegster ergens in 2020 ook in NL mee naar buiten gekomen.

Mensen werd eten en drinken ontzegd, werden niet verschoond en kregen verdovingsmiddeltjes om langzaam en alleen te sterven. Pure moord door verpleegkundigen en andere zorgverleners!! 

  Er lopen meer kwaadwillende mensen rond dan je denkt… Er zijn mensen die uit pure goedheid in de zorg gaan werken, maar de groep die het doet om mensen te zien lijden is heel erg groot, en dat is heel eng.

 

 Geen verrassing, oud nieuws. In de VS deden ze dit met Remdesivir.

Als je het nieuws destijds kritisch volgde had je kunnen oppikken dat de UK overheid een megagrote order met Midazolam had geplaats en binnen gekregen.
Hebben die oudjes niets meer aan, maar de oogjes moeten bij de massa opengaan dat de overheid al 4 jaar gigantisch aan het moorden is.

Maar ik heb er inmiddels een hard hoofd in. De spuiten werken inmiddels flink, ook in de hersenen dat ik bang ben dat deze mensen nu geestelijk flink aan het aftakelen zijn. Verzet kan je van deze mensen niet meer verwachten.
Er werd al in het begin voor prionziekten gewaarschuwd en ook voor een toename van “Down” patiënten.

Als je het gemiddelde straatbeeld bekijkt gaat dat aardig kloppen.
Waar de bejaarden voorheen “normaal” achter de rollator liepen zie je nu bij het bejaardenhuis voornamelijk alleen nog maar zombies zonder ziel.



Heel treurig, oudjes vermoorden. Je moet het maar kunnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: