4/26/2024

De implementatie van NESARA met kwijtschelding van schulden:

 De implementatie van NESARA is de ergste nachtmerrie van de Federal Reserve, aangezien het een “Jubileum” of kwijtschelding van schulden is, terwijl automatisch de volgende veranderingen worden doorgevoerd:

 

 1. Verwijdert alle creditcard-, hypotheek- en andere bankschulden als gevolg van illegale bank- en overheidsactiviteiten.
2. Schaf de inkomstenbelasting af.
3. Schaft de IRS af. Werknemers van de IRS zullen worden overgeplaatst naar het nationale omzetbelastinggebied van het Amerikaanse ministerie van Financiën.
4. Creëert 14% forfaitaire niet-essentiële omzetbelastinginkomsten voor de overheid, 'alleen nieuwe artikelen'.
Met andere woorden: voedsel en medicijnen zullen niet worden belast, noch zullen gebruikte artikelen, zoals oude huizen, worden belast.
5. Verhoogt de voordelen voor senioren.
6. Geeft constitutioneel recht terug aan alle rechtbanken en juridische zaken.
7. Herstelt het oorspronkelijke amendement op de adellijke titel.
 

Honderdduizenden Amerikanen die onder controle staan van buitenlandse mogendheden zullen hun staatsburgerschap verliezen, naar andere landen worden gedeporteerd en voor de rest van hun leven van terugkeer worden uitgesloten. En miljoenen mensen zullen spoedig ontdekken dat hun universitaire diploma nu waardeloos papier is.

8. Stelt nieuwe presidents- en congresverkiezingen vast binnen 120 dagen na de aankondiging van NESARA. De interim-regering zal alle “nationale noodsituaties” annuleren en ons terugbrengen naar het grondwettelijk recht.
9. Houdt toezicht op verkiezingen en voorkomt illegale verkiezingsactiviteiten van speciale belangengroepen.
10. Creëert een nieuwe Amerikaanse schatkist, ‘regenboogvaluta’, ondersteund door goud, zilver en platina edele metalen, waarmee een einde komt aan het faillissement van de Verenigde Staten, geïnitieerd door Franklin Roosevelt in 1933.
11. Verbiedt de verkoop van Amerikaanse geboorteakten als eigendomsobligaties door het Amerikaanse ministerie van Transport.
12. Initieert een nieuw Amerikaans Treasury Bank-systeem in overeenstemming met het grondwettelijk recht
13. Elimineert het Federal Reserve Systeem. Tijdens de overgangsperiode zal de Federal Reserve een jaar lang naast de Amerikaanse schatkist kunnen opereren om alle bankbiljetten van de Federal Reserve uit de geldhoeveelheid te verwijderen.
14. Herstelt financiële privacy
15. Herschoolt alle rechters en advocaten in constitutioneel recht
16. Stopt alle agressieve militaire acties van de Amerikaanse regering wereldwijd
17. Vestigt vrede over de hele wereld
18. Geeft enorme sommen geld vrij voor humanitaire doeleinden
19. Maakt de vrijgave mogelijk van meer dan 6.000 patenten van onderdrukte technologieën die voor het publiek worden achtergehouden onder het mom van de nationale veiligheid, waaronder vrije energie-apparaten, anti-zwaartekracht en sonische genezingsmachines.

Op 10 oktober 2000, omdat president Clinton er geen belang bij had om NESARA in de wet te ondertekenen, en op bevel van Amerikaanse militaire generaals, bestormden de elite Naval Seals en Delta Force het Witte Huis en dwongen Clinton onder schot om NESARA te ondertekenen.
Gedurende deze tijd kregen de veiligheidspersoneel van de geheime dienst en het Witte Huis het bevel zich terug te trekken, te ontwapenen en mochten zij getuige zijn van deze gebeurtenis onder een spreekverbod.
Moet video's bekijken:

• donderdag. Situatie-update van 25 april: Judy Byington: Niet-geredigeerd: even geduld a.u.b.. Groen licht.
We zijn allemaal verbonden in deze strijd. Patriotten verenigen zich. Bekijk de toespraak. Speciaal Intel-rapport 25/04/24 (video) | Alternatief | Voordat het nieuws is (beforeitsnews.com)


• donderdag. 25 april: Situatie-update, 25 april 2024 – De pijlers van de werkelijkheid brokkelen snel af! – Mike Adams moet video | Opinie – Conservatief | Voordat het nieuws is (beforeitsnews.com)

• donderdag. 25 april Juan O' Savin en David Nino Rodriguez: hun kaartenhuis valt in!! Groot schokevenement op komst! (Video) | Alternatief | Voordat het nieuws is (beforeitsnews.com)

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: