4/24/2024

Kerstavond 1963, de dag waarop 77 Amerikaanse generaals bijeenkwamen om de wereld te redden:

Kerstavond 1963 was de dag waarop 77 Amerikaanse generaals bijeenkwamen en het Plan werd geboren om de wereld te redden.

 


Wat we denken te weten vanaf dinsdag. 23 april 2024:

De Federal Reserve (opgericht in 1913), de Internal Revenue Service en US Inc. maakten geen deel uit van de Amerikaanse regering, maar waren particuliere bedrijven die uitsluitend waren opgericht met als enig doel geld te verdienen voor hun eigenaren – van wie de meesten particuliere centrale bankiers waren en niet eens -Amerikaanse burgers zoals de Rothschilds, het Britse koningshuis en het Vaticaan – de Deep State Cabal.

De directe energiewapens van de Deep State Cabal veroorzaakten niet alleen branden zoals in Maui gebeurde, maar werden ook gebruikt om kanker, hartaanvallen en beroertes te veroorzaken.

In 2010 probeerde Ted Gunderson, voormalig FBI-hoofd van het LA Office, iedereen te waarschuwen dat er tot op de dag van vandaag ondergrondse tunnels bestaan. Ted Gunderson stierf door mysterieuze oorzaken nadat hij beweerde dat de ondergrondse tunnels werden gebruikt voor satanische rituelen en mensenhandel door de Elite en zelfs door leden van het Witte Huis.

Q werd lang geleden opgericht op 1 april 1860 toen 20 generaals Abraham Lincoln in functie stelden om de Khazariaanse maffia te bestrijden, die de slavenhandel creëerde en 99% van de Amerikaanse slaven beza

Kerstavond 1963 was de dag waarop 77 Amerikaanse generaals bijeenkwamen en het Plan werd geboren om de wereld te redden.
Drie maanden later werden 133 generaals onderdeel van Operatie Freedom Eagle 35.

In 2014 waren er 22 landen, 1.600 generaals. Dit jaar nog, komt er een einde aan deze strijd. Niemand kan stoppen wat er gaat komen (NCSWIC). Het zijn de laatste dagen van Joe Biden! …Trump, Q The Storm op Telegram dinsdag. 23 april.
 

 

 

Geen opmerkingen: