4/14/2024

Uitwerpselen etende linkse politicus was hoofd Jeugd, Kinderen en Gezin:

 

De linkse Spaanse politicus was verantwoordelijk voor de bescherming van kinderen en traditionele waarden in zijn lokale gemeenschap. Hij bood zichzelf op sociale media aan als een ‘verachtelijke seksslaaf’.

Een linkse Spaanse politicus die zijn functie binnen een stadsbestuur moest verlaten nadat er beelden waren onthuld waarop te zien was dat hij blijkbaar zijn eigen uitwerpselen van de vloer at, was het hoofd van de plaatselijke afdeling Jeugd, Kinderen en Gezin, meldt Infowars.

Het nieuws over de schande van de Spaanse politicus, dat in februari begon, bereikte via The Publica het Engelstalige nieuws.

De Spaanse nieuwswebsite El Diario beschreef donderdag hoe del Barrio “zichzelf op sociale netwerken aanbood als een ‘verachtelijke seksslaaf’. Hij verzocht ook openlijk om ‘vernederd te worden en als urinoir te worden gebruikt’.

 

 Zag zojuist nog een afbeelding van de Ierse (arm katholiek Ierland) deelnemer voor het Sodom en Gomorrah, Eurovision ‘liedjes’ festival genaamd, waar een transgender ding uitgedost was in een satanische gedaante met omgekeerde Jezuskruis ter hoogte van de tepels en de duivelshoornteken met de vingers.

 
De mensheid is zwaar ziek.


Geen opmerkingen: