12/30/2023

Mike Stone – 2024 wordt het vaccinsterftejaar:

Met 2024 voor de deur, wat kunnen we het komende jaar verwachten?

Ten eerste is er het slechte nieuws … Een massale sterfte onder de “gevaccineerden”.

 Vanaf het moment dat de nepvaccins uitkwamen, zei Brian Wilkins dat 2024 het jaar van de grote sterfte zou worden, wanneer massa’s mensen die de tweede ronde van de prik kregen, maar nog niet dood zijn, “plotseling zullen sterven” aan hartaanvallen, beroertes en kanker. Zijn voorspelling is al uitgekomen met ontelbare, voorheen gezonde, jonge mensen die nu kanker krijgen/

Brian A. Wilkins, die The COVID Blog (www.TheCovidBlog.com) runt, is een behoorlijk scherpe kerel. Zijn politieke analyses zijn niet perfect, maar als het aankomt op de virushoax, is hij een van ’s werelds meest vooraanstaande deskundigen. Alles wat hij over dit onderwerp heeft gepost sinds hij in 2021 met zijn website begon, is 100% accuraat.

Vanaf het moment dat de nepvaccins voor het eerst uitkwamen, zei Brian dat 2024 het jaar van de grote sterfte zou worden, wanneer massa’s mensen die de tweede ronde van de prik kregen, maar nog niet dood zijn, “plotseling zullen sterven” aan hartaanvallen, beroertes en kanker. Zijn voorspelling is al uitgekomen met ontelbare, voorheen gezonde, jonge mensen die nu kanker krijgen.

Dat is één ding dat we in 2024 kunnen verwachten. Een massale sterfte waarbij de meerderheid van de sterfgevallen wordt toegeschreven aan een niet-bestaand virus.

Bron: Mike Stone.


Geen opmerkingen: