12/31/2023

De slapers onder de bevolking worden straks grof wakker geschud:

 Vele mensen zijn reeds wakker geschud (ontwaakt) en geïnformeerd wat er binnenkort staat te gebeuren.

De pioniers onder ons, hebben reeds projectplannen klaar liggen voor heel de wereld, om deze weer op te bouwen na de omschakeling van het oude naar nieuwe systeem.
Het verval van de controle staat voor zover je een bedrijf Staat kunt noemen.
Wat nu gaat gebeuren is een shift in het bewustzijn van hen die zelf inzien dat ze de eigen regie moeten nemen, geen valse politici meer volgen om aan hun grip te ontkomen.
Als je door hebt welke tactiek men heeft gebruikt, zal je deze moeten loslaten en niet meer volgen.
Dit brengt eigen verantwoording met zich mee.


Hoe gaan we daar mee om?

We hebben gezien dat de gehele bevolking verdeeld is geworden door de uitvoer van de sinistere Genocide Agenda die is uitgerold.
Gezinnen, familie, vrienden en kennissen zijn zwaar onder druk komen te staan en door opzettelijke Angstbeelden die de corrupte overheid heeft uitgebeeld hebben zijn sporen achter gelaten als een diepe wond in de samenleving.
Politiek met hun instrument van MSM zijn de AS van het KWAAD, dat ga je nooit meer volgen als je het spel hebt gezien en begrepen.
Je vrijheid is een keuze die je zelf moet bepalen, het is een spirituele bewustwording dat jij je eigen hoogste autoriteit bent, en niet gebonden bent aan wel bedrijf dan ook als je daar voor kiest.
Als jij je daar bewust van bent ga je ook begrijpen dat je dan zelf verantwoordelijk bent voor de invulling vanuit je zelf voor je nieuw bestaan nadat je het ouden hebt los gelaten.

Meer informatie van Wells Fargo Bank-contact:
Ja, het nieuwe geld is binnen! Het staat nu al meer dan een jaar in de banken! Maak je klaar, je zult het binnenkort in het echt zien! :)

Vr. 29 december Judy Taylor: “Vandaag naar een grote bank in Fresno CA geweest. Ik vroeg de kassier of ze op het nieuwe Quantum Financial System werkten. Ze antwoordde dat ze dat al een tijdje waren. Toen vroeg ik haar of ze de nieuwe Amerikaanse bankbiljetten had gezien. Met een glimlach fluisterde ze: “O ja. Ze liggen in de kluis

Goed en veilig vuurwerk hoeft niet duur te zijn

 
Forwarded from Wolverine 🇦🇺 🇦🇺

🛑For the first time, Intel's information was the same! this time! this information is very good

Here are some excerpts~

First of all, Mr. Wolverine, Mr. Bruce, Mr. Phil, Mr. Ariel, Mr. Sky, Mr. Dallas, and the people who posted the videos received the same information.

This information is:


A. January 1 Countries will reset their currencies. (Not in all countries, but in some countries where currencies are rumored to be reset.)


B. January 2: Tier 4B will receive an email notification and liquidation of Tier 1, 2, and 3 funds will begin.


C. January 5 Medbed opens to the public and reservations can be made. (Only Skye has received the information in the last 5 days).



Other relevant information:


D. The new US Treasury Bills (gold-backed currency) will be available at ATMs starting January 1.


E. Six US Treasury agents will be stationed at all redemption centers. The United States Treasury Marshals are under the Secret Service.

What is a marshal?
The Sheriff's Department provides security for the federal judiciary and administers the witness security program. Manage and sell assets seized or confiscated from criminals.
 
 
 

Geen opmerkingen: