12/31/2023

Honger ze gewoon financieel uit:)

 Globalisten hebben niets te bieden als enkel ellende en sigaar uit eigen doos als je hun blijft steunen en voeden , honger ze gewoon financieel uit.

Bij Defensie werken ruim 69.000 militairen, burgers en reservisten. Om de krijgsmacht ook in de toekomst sterk te houden zijn elk jaar nieuwe medewerkers nodig.
Hoeveel van hun zijn wakker en bewust van de misdaad die de WEF politieke verraders hebben gepleegd.

Wapens hebben ze amper, alles naar de Oekraïne gestuurd om vernietigd te worden.
Het is heel bijzonder te mogen zien hoe een NGO organisatie als Staat der Nederlanden de bevolking hebben wakker gemaakt om vervolgens door deze zelfde bevolking gejaagd gaat worden voor hun rol in de misdaden die zij hebben gepleegd.

QFS, ISO20022 met de Global Currency Reset en herwaardering van Valuta, die Fiat Geld buitensluiten van deelname aan de wereld handel maken dat de politici de Nek gebroken krijgt vanaf Morgen 1 Januari 2024.
Einde NATO, VN en corrupte EU.

Je kunt verwachten dat de Euro verdwijnt en eigen Munt weer zijn herintreden gaat doen.
Het slaven systeem van Fiat geld zonder enige waarde zal niet meer geaccepteerd worden door de wereld en zijn bevolking als allen info naar buiten komt.
Het CBDC van de Globalisten zal niet op kunnen tegen de Digitale nieuwe toekomst van ISO20022 door Goud gedekte waarde.

Niemand gaat werken voor waardeloos geld als hij het niet besteden kan om van te leven.
Olie en Gas kunnen enkel gekocht worden met Goud gedekte valuta, wat de Dollar en Euro niet zijn.

Europa is bezet door de VS, dus de 1.000.000 nationale garde die naar Europa is gezonden, waarvan er 25.000 tot Marchal zijn beëdigd, kunne in zeer korte tijd de overgebleven misdadigers uit de politiek en het overige misdaad systeem verwijderen

De scouting club die zich het Nederlandse leger noemt is geen partij voor zulk een overmacht.
Dat het besef van de mensen uit het eigen leger dat hun taak is om de bevolking te beschermen tegen verraders en moordenaars uit de politiek zal hun eerder motiveren om de kant van de bevolking te kiezen.

Het hoger kader in het leger zal voorzichtig moeten zijn als zij instructie zouden geven ok op de eigen bevolking te schieten.

Ook ik de Oekraïne zijn officieren door eigen manschappen geëxecuteerd, zo kun je zien welke basis de politiek voor hun eigen ondergang heeft geschapen.

Volgevreten Timmerfrans het mestvarken uit de EU zal een zware tijd tegemoet kunnen zien samen met zijn geliefde Willy de overbodige die een sprookjes huwelijk heeft en met een CBDC Heks is getrouwd zonder rechtsgeldig huwelijk want de wetten zijn immers vervallen per 13 mei 1940.
Bestuurlijke lijkengeur in het hele systeem moet ook voor de meest domme medemens nu opgemerkt gaan worden.

Dan blijft zelf bestuur de enige bruikbare oplossing om je eigen welzijn te beschermen en behartigen als testament executeur van het kunstmatig tot stand gekomen rechtspersoon.
Je bent een mens, waar geen wetten vanuit het misdaad kartel op van toepassing zijn.
Het hele misdaad kartel leefde van Mensenhandel in de breedste zin van het woord en bestaan in de bestuurlijke MATRIX van bedrog, dan is aan nou de keuze om dit af te wijzen.

Glolbalisten hebben niets te bieden als enkel ellende en sigaar uit eigen doos als je hun blijft steunen en voeden , honger ze gewoon financieel uit.

Dat is exact wat vanaf 1 januari 2024 gaat gebeuren.
Veel mensen stoppen met betalen aan een misdaad kartel van bedrijven van de Fake staat belastingdienst- zorgverzekering bedrog en alles wat ruikt naar de rottende overheid.

Je hoort dat 25% denkt de regering omver te werpen.
Je hoeft niets omver te werken wat zijn eigen doodvonnis allang heeft getekend.
Het is een natuurlijk proces van ontbinding van het politiek kadaver wat steeds verder de macht ziet verliezen.
Kennis en Geld is Macht, die kun je onttrekken aan het corrupt systeem.

Geen opmerkingen: