12/30/2023

De wet van 1871 was een verraderlijke daad tegen de mensheid:

 De innerlijke status van de ware betekenis van geboren worden als een “Spirituele Soevereine Ziel” in tegenstelling tot het bij de geboorte opgenomen zijn in “The Evil Corporation System of Enslavement” is de eerste stap naar het herwinnen van je soevereiniteit.

Om hun Nieuwe Wereldorde te financieren, hebben ze het gebruik van onze geboorteakten, waardoor we schuldenslaven zijn geworden, in hun systeem opgenomen voor een schuld die ze hebben opgelopen en die nooit zullen worden afbetaald.

Hun doel van een Nieuwe Wereldorde was niet nieuw; het is al honderden jaren gepland en is van generatie op generatie doorgegeven via de 13 bloedlijnfamilies die verantwoording afleggen aan hun opperheren
Er zal nooit over worden gesproken, omdat ze wisten dat als we erachter zouden komen, ze zouden worden opgejaagd en behandeld. met snel.
Dus: ‘Het grote ontwaken’.
‘De nieuwe wereld die God altijd voor ons heeft bedoeld’

We hoeven slechts 152 jaar terug in de tijd te reizen, toen de Organieke Wet van 1871 van kracht werd, en dan verder te gaan naar de huidige dag. Hun plan gaat veel verder terug dan 1871; dit was niet de eerste keer dat ze een reset van de mensheid hier op dit rijk dat we de aarde noemen, hebben uitgevoerd.

Ik moedig u aan om alles wat ik aanbied te ONDERZOEKEN. De ‘Act van 1871’ was het instrument dat ze gebruikten nadat de VS de Revolutionaire Oorlog hadden verloren; Het was in deze tijd dat de Rothchilds en de mondiale bankiers landen over de hele wereld infiltreerden. Het Amerikaanse ministerie van Financiën was financieel uitgeput als gevolg van de oorlog die de mondiale bankiers hadden georkestreerd, zoals ze altijd hebben gedaan.
De mondiale bankiers zijn elke oorlog begonnen en financieren beide partijen om de mensheid onder controle te houden.
De mondiale bankiers hebben ons vervolgens in hun web van bedrog en leugens getrokken door middel van een lening waardoor ze niet alleen via onze regeringen in de VS konden infiltreren, maar wereldwijd. De uitvoering van dit plan stelde hen in staat te infiltreren in banken, rechtbanken, medische systemen, onderwijssystemen en kerken over de hele wereld. Ze hadden alles onder controle gekregen. De centrale banken, het IMF, de Federal Reserve, de IRS en bedrijven zijn niet onze vrienden.

De wet van 1871 was een verraderlijke daad tegen de mensheid;

Het werd door het 41e Congres op onrechtmatige wijze aangenomen, in strijd met de oorspronkelijke Amerikaanse grondwet. Deze verraderlijke daad stelde de mondiale bankiers in staat onze soevereiniteit weg te nemen en de Republic For America te ontbinden.

De mondiale bankiers veranderden ons land in DE VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA, CORP en plaatsten een gouden rand rond onze grote vlag om hun bedrijf te vertegenwoordigen.
Ze infiltreerden in ons rechtssysteem en brachten ons van het gewoonterecht – Gods natuurrecht (land, lucht, water) naar het ondernemingsrecht op zee, waarbij ze de Engelse taal gebruikten (legaal gemak) tegen het volk, met standbeelden, verordeningen, beleid en mandaten die niet de wet zijn. van het land zoals geschapen door God, onze goddelijke Schepper.

Maritiem recht wordt uitgevoerd door de BAR Association – British Accredited Register en NIET door constitutioneel recht.
Dus, met al deze gepresenteerde feiten, is dit “The Great Awakening”

De Britse Kroon heeft samen met het Vaticaan de hele mensheid gecontroleerd via de sterke arm van THE UNITED STATES OF AMERICA CORP. in hoofdletters en wij voldoen daar niet langer aan. .

Geen opmerkingen: