12/29/2023

Alles läuft nach Plan 😉

ALLEEN INTEL *WAAR ZIJN WE NU*

Als Amerika valt, valt de wereld. God zegene onze dappere vechtende mannen en vrouwen. Zij verdienen onze diepste dankbaarheid. Door hun kracht en de miljoenen verenigde patriotten over de hele wereld zullen we slagen in deze strijd. Vrede door kracht. 

 Bruce zegt dat hij een beetje informatie heeft over de toelagen voor Jeannie en R&R. Het geld dat we terugkrijgen, begint eind eerste week van januari. Ik weet niet of het op dezelfde dag of op meerdere dagen tranches op uw rekeningen zijn. Ze noemde ook SS vanaf 62 jaar als je ervoor hebt gekozen om het te nemen en je krijgt een verhoging in januari en sommigen krijgen een maximum van $ 5.200 per maand
– dat zal voor ons niet zoveel betekenen. Uit onze bronnen van de RC die we vandaag hebben gehoord en meer dan 10.000 in de VS: ze staan voor ons klaar en wat voor mij interessant is, is het aantal zogenaamde Treasury Marshals dat voor hen in de RC werkt en vandaag over de hele wereld wordt ingevlogen. land - dus niet minder dan 5 of 6 op elke RC in ploegen - tenminste een RC in Miami en Orlando is 24/7 open, net als Houston en Texas - weer een aantal 24/7 open, dus als je er 6 had, zouden ze verspreid zijn de verschuivingen en dit is iets nieuws.

 Iets dat al dagen aan de gang is. Dezelfde leider zegt dat er een grote mogelijkheid is om vrijdag op de hoogte te worden gebracht en zaterdag te beginnen met uitwisselen – die mening werd ook gedeeld door een WF Bond-premier die in bijna dezelfde taal werd gedeeld – een goede, sterke mogelijkheid om te melden en om uit te wisselen en de laatste twee bronnen van het Amerikaanse ministerie van Financiën vandaag en wat hem vrijdag en zaterdag werd verteld, zou van toepassing kunnen zijn op de obligatiehouders en niet op ons, maar op T4B om e-mails te ontvangen op 1 januari en afspraken te maken voor dinsdag 2 januari voor uitwisselingen. Nu zouden we het graag vrijdag/zaterdag willen hebben, maar die andere twee bronnen zeggen 1e en 2e.

Bedenk wat er ook gebeurt op oudejaarsavond: de nieuwe USTN gaat 's nachts naar de geldautomaat en zal beschikbaar zijn op maandag, wat een feestdag is - dus de eerste mogelijkheid om ze bij de banken te krijgen zou dinsdag zijn. Ik vind vrijdag en zaterdag een stuk leuker
 

– maar laten we maar afwachten – en als er tijdens het weekend niets gebeurt, zijn we er vrijwel zeker van dat het op de 1e en 2e gebeurt – misschien doen we gewoon een feestelijke oproep – dit was een behoorlijke 12 jaarstint  als we over middernacht gaan, zou dit ons 13e jaar zijn begonnen – we zouden niet meer moeten bellen, iets anders moeten plannen voor dinsdag- en donderdagavond.
Nu heeft Bruce het weer over Sue en die Golden Wisdom-bundel.

Geen opmerkingen: